SP 2026: prognoze, rezultati i komentari
Re: Hoću da pitam..
jesmo i mozemo i hocemo 
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10228
Vala, ja bi izveo ovakvu formaciju, ovo mora upaliti.

1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
ovog malog Malica je ubacio kad smo igrali s Panamom prijateljsku
bas je bio dobar
Memic je bio protiv Kanade na mescini desnoj strani
sad je bio na lijevoj i nije se vidio kako treba...
bas je bio dobar
Memic je bio protiv Kanade na mescini desnoj strani
sad je bio na lijevoj i nije se vidio kako treba...
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10228
Re: SP 2026: prognoze, rezultati i komentari
Mislim da se Barbarez boji da igramo otvorenije u ovakvoj formaciji, iako je protiv Italije doslovno na terenu postojala ovakva postavka.
Dokazali smo da je odbrana sada etablirana, i da može igrati sa tri pozadi u fazi napada. Taman Mahmić je tu potreban u sredini u fazi tranzicije, gdje obično kaskamo, pa se igra previše bazira na trošenje krilnih igrača koji nemaju podršku sredine, jer ona obično kod nas stoji duboko nazad. Pa tako i napad ne dobiva dovoljan protok korisnih lopti kroz sredinu. Švicarci su to dobro primjetili, i Džeko je čitavo vrijeme bio u stezi igrača sredine, odsječen od ostatka ekipe. Imamo ekipu koja bi u ovoj trenutnoj formaciji podugo mogla biti neiskorištena, većina u svojim ekipama igra u ofanzivnijim formacijama, pa se sa 4-4-2 ne snalaze baš najbolje, jer su i tada obično i zaduženja drugačija.
Dokazali smo da je odbrana sada etablirana, i da može igrati sa tri pozadi u fazi napada. Taman Mahmić je tu potreban u sredini u fazi tranzicije, gdje obično kaskamo, pa se igra previše bazira na trošenje krilnih igrača koji nemaju podršku sredine, jer ona obično kod nas stoji duboko nazad. Pa tako i napad ne dobiva dovoljan protok korisnih lopti kroz sredinu. Švicarci su to dobro primjetili, i Džeko je čitavo vrijeme bio u stezi igrača sredine, odsječen od ostatka ekipe. Imamo ekipu koja bi u ovoj trenutnoj formaciji podugo mogla biti neiskorištena, većina u svojim ekipama igra u ofanzivnijim formacijama, pa se sa 4-4-2 ne snalaze baš najbolje, jer su i tada obično i zaduženja drugačija.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Iran - Belgija 0:0
predobra utakmica
Iran me bas iznenadio
predobra utakmica
Iran me bas iznenadio
3
2
1
1
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 3631
- Kontakt:
Imam neki osjećaj da oni na ovim prenosima mixaju audio da nije ono original zvuk
?
0

Eh, da vidimo rezervnu domovinu protiv velike Argentine 
1
1
prekosutra navijam za Katar
2
1
1
1
A ja bih trebao ne gledati tekmu. Najbolje utakmice nisam gledao. Doduse, mislio sam da sam skinuo kletvu s Walesom i Italijom, al nikad covjek ne zna 
Univerzum i moj baksuzluk su neograniceni
Univerzum i moj baksuzluk su neograniceni

1
1
moja se ne skida 
1
1