SP 2026: prognoze, rezultati i komentari
Re: SP 2026: prognoze, rezultati i komentari
Haha sad Francuzi u drugom piluvremenu vracaju Englezima milo za drago.
1
1
ja sam spavala
al 4:6 rezultat
gdje su dosad bili sa ovakvom igrom
al 4:6 rezultat
gdje su dosad bili sa ovakvom igrom
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Lako je bilo sa francuskom tako, ali protiv boljeg protivnika vec ne mogu.
Kako god, ispade dobra utakmica, usput sam malo gledao prvo poluvrijeme dok sam radio, fino stream na drugi monitor.
Vidi se opustenost sa obje strane da nije velik ulog, ali utakmica zato ispade jedna od najzanimljivijih na prvenstvu.
Kako god, ispade dobra utakmica, usput sam malo gledao prvo poluvrijeme dok sam radio, fino stream na drugi monitor.
0
To ti podcjenjujes Francusku. Nemoj tako. Francuski fudbal je vrlo dobar.Spock je napisao/la: ↑19 jul 2026, 08:59 Lako je bilo sa francuskom tako, ali protiv boljeg protivnika vec ne mogu.![]()
Kako god, ispade dobra utakmica, usput sam malo gledao prvo poluvrijeme dok sam radio, fino stream na drugi monitor.Vidi se opustenost sa obje strane da nije velik ulog, ali utakmica zato ispade jedna od najzanimljivijih na prvenstvu.
Jednostavno, ovo sto ti rece, oba tima su bila opustena jer u biti ispali su iz borbe za prvaka, tako da su mogli priustiti opustenost. Zato i odigrase interesantnu utakmicu.
0
Ma salim se malo, vidi se da su i jedni i drugi igrali all star fudbalaku utakmicu.MunDzi je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:12To ti podcjenjujes Francusku. Nemoj tako. Francuski fudbal je vrlo dobar.Spock je napisao/la: ↑19 jul 2026, 08:59 Lako je bilo sa francuskom tako, ali protiv boljeg protivnika vec ne mogu.![]()
Kako god, ispade dobra utakmica, usput sam malo gledao prvo poluvrijeme dok sam radio, fino stream na drugi monitor.Vidi se opustenost sa obje strane da nije velik ulog, ali utakmica zato ispade jedna od najzanimljivijih na prvenstvu.
Jednostavno, ovo sto ti rece, oba tima su bila opustena jer u biti ispali su iz borbe za prvaka, tako da su mogli priustiti opustenost. Zato i odigrase interesantnu utakmicu.
0
Ja za Argentinu, ali mi nece biti zao ni ako Spanija pobijedi. Ispalo je bolje nego sto sam se mogao nadati.
0
Argentinska himna sega. Svako se dere na svoj nacin. Nista ni sa cim.
1
1
Utakmica je dosadna. Odoh zaljevati bastu. Interesantnije je.
2
2
Koji supak. Kako samo gurnu Spanca. Bas su prljavi.
1
1
Spanija igra daleko bolje od argentinskih supaka i fakat zavredjuju da pobijede. Od srca im zelim pobjedu.
1
1
Dva zuta i jedan crveni govore dovoljno o kakvim se igracima radi.
1
1