Europa liga 2020/2021
Re: Europa liga 2020/2021
Ne znam. Ja mozda jesam pretjerao sa prognozom, ali Villareal je tek sedmi u spanskoj ligi, koja dugo nije bila losija.
Izbacili su dosad Austrijance i Ukrajince, i to Dynamo Kiev. Nisu to neki protivnici. Mislim da Dinamo moze sa Villarealom ravnopravno.
Arsenal oscilira, i to zestoko. A Slavia, jbg, sa njima bi trebali moci igrati.
Ja bih se, recimo, vise bojao Rome ili Ajaxa, nego ijednog od ovih klubova koji im stoje na putu do finala. O Unitedu da i ne govorim.
Izbacili su dosad Austrijance i Ukrajince, i to Dynamo Kiev. Nisu to neki protivnici. Mislim da Dinamo moze sa Villarealom ravnopravno.
Arsenal oscilira, i to zestoko. A Slavia, jbg, sa njima bi trebali moci igrati.
Ja bih se, recimo, vise bojao Rome ili Ajaxa, nego ijednog od ovih klubova koji im stoje na putu do finala. O Unitedu da i ne govorim.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
I ja mislim. Sretno vam!
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Nece Arsenalu biti lako protiv Slavije. To je pravo dobra ekipa. Ako se opuste moze biti veliki problem.
1
1
Preskačem ovaj put... biće mi frka u narednom periodu, ali bih se pridružio nekad za par mjeseci do godinu dana. Ako bude mjesta naravno.
Hvala u svakom slučaju
Hvala u svakom slučaju
0
Hvala
Mislim, mogu igrati, ali treba ostati realan, bez euforije, onda imaju neke šanse.
Zaboraviti tottenham, ono se odigra jednom.
Ja se bojim da se ne prelete sad, i natrce te raspadnu u te dvije tekme...
1
1
Čestitam storm... haman sam sinoć smetnuo s uma. Nadam se da ne hatoriš 
1
1
Ma dobro....dosta sam ja van toga više....ali još zaigra srce u nekim trenucimaMarlboroGold je napisao/la: ↑19 mar 2021, 17:23 Čestitam storm... haman sam sinoć smetnuo s uma. Nadam se da ne hatoriš![]()
hvala
1
1
Trojica nogometaša Dinama u idealnom timu sedmice Evropske lige
E. B.

UEFA je objavila najboljih 11 igrača u ovoj sedmici u Evropskoj ligi, a u idealnom timu se nalaze čak trojica igrača Dinama.
U velikoj pobjedi Dinama rezultatom 3:0 protiv Tottenhama i prolasku u četvrtfinale briljirala su trojica nogometaša i sasvim zasluženo su ušla u idealni tim sedmice.
Golman Dominik Livaković je sjajno branio i u nekoliko navrata spasio čiste golove, štoper Kevin Theophile-Catherine je također bio na visini zadatka, a Mislav Oršić je postigao sva tri pogotka za zagrebačku ekipu.
Uz njih u idealnom tiu su i Sokratis Papastathopoulos, Lisandro Martinez, Jan Boril, Dai Parejo, Paul Pogba, Alfonso Pedraza, Borja Mayoral i Gerard Moreno.
E. B.

UEFA je objavila najboljih 11 igrača u ovoj sedmici u Evropskoj ligi, a u idealnom timu se nalaze čak trojica igrača Dinama.
U velikoj pobjedi Dinama rezultatom 3:0 protiv Tottenhama i prolasku u četvrtfinale briljirala su trojica nogometaša i sasvim zasluženo su ušla u idealni tim sedmice.
Golman Dominik Livaković je sjajno branio i u nekoliko navrata spasio čiste golove, štoper Kevin Theophile-Catherine je također bio na visini zadatka, a Mislav Oršić je postigao sva tri pogotka za zagrebačku ekipu.
Uz njih u idealnom tiu su i Sokratis Papastathopoulos, Lisandro Martinez, Jan Boril, Dai Parejo, Paul Pogba, Alfonso Pedraza, Borja Mayoral i Gerard Moreno.
2
2
Ne mogu još vjerovati, gdje su...
Sad jako samo, pa što bude
Sad jako samo, pa što bude
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Arsenal - Slavia Prague 1:1
Ajax - Roma 1:2
Granada - Manchester United 0:2
Dinamo - Villareal 0:1
Ajax - Roma 1:2
Granada - Manchester United 0:2
Dinamo - Villareal 0:1
1
1
Penal čist, kako pravila kažu, ofside postojao kad je dinamu poništen gol..
Mogao bi svirati i jedan penal za dinamo po tom kriteriju.
Dinamo može s njima igrati, tottenham ih je daleko više devastirao u prvoj, no upitno je koliko može dinamo ponoviti drugu.
Prvo poluvrijeme neznatno bolji villareal, ništa posebno nisu pokazali, osim gol iz penala.
U drugom nemam pojma zašto je Krznar okrenuo sustav igre, pogubili su igru, i tek na momente nešto odigrali...
Poraz je poraz, ali taj 1-0 nije neka prednost ni pobjedniku.
U glavi će nositi pobjedu, a ako dinamo gore povede, može biti svašta... Em poništio vodstvo, em psihološka prednost... Tako da su još uvijek "živi"... No svakako bi morali opet ybnu tekmu odigrati za sedam dana...
Mogao bi svirati i jedan penal za dinamo po tom kriteriju.
Dinamo može s njima igrati, tottenham ih je daleko više devastirao u prvoj, no upitno je koliko može dinamo ponoviti drugu.
Prvo poluvrijeme neznatno bolji villareal, ništa posebno nisu pokazali, osim gol iz penala.
U drugom nemam pojma zašto je Krznar okrenuo sustav igre, pogubili su igru, i tek na momente nešto odigrali...
Poraz je poraz, ali taj 1-0 nije neka prednost ni pobjedniku.
U glavi će nositi pobjedu, a ako dinamo gore povede, može biti svašta... Em poništio vodstvo, em psihološka prednost... Tako da su još uvijek "živi"... No svakako bi morali opet ybnu tekmu odigrati za sedam dana...
1
1
U drugoj ce Dinamo igrati kao da nema sta izgubiti, kao sto su igrali i protiv nas u Zagrebu.
Dinamo je tim stvoren za takve situacije. Lako ih potcjeniti, a nisu za potcjenjivanje.
Villareal nista posebno.
Dinamo je tim stvoren za takve situacije. Lako ih potcjeniti, a nisu za potcjenjivanje.
Villareal nista posebno.
1
1
Baš sam očekivao (ne i prizekjkivao
Evo i statistike... Dominiraju jedino u dodavanjima, a sva je razlika tih dodavanja stvorena u bezuspješnim kruzenjima oko dinamovog bloka obrane... Ostalo je sve tu negdje...
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.