Edin Dzeko
Edin Dzeko
Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, uvijek je tu kada treba.
Dijamant je pogodio za Inter u Superkupu protiv Milana za 2:0 u 21. minuti.
Inter je poveo u 10. minuti golom Dimarca, a u toj akciji učestvovao je naš golgeter.
Džeko je još jednom potvrdio koliko je bitna karika u ekipi Nerazzurra i tako je čelnicima kluba poručio kako bi trebali ubrzati pregovore o produženju saradnje. Našem kapiten ugovor sa Interom istječe na kraju sezone.
Bh. golgeteru ovo je 11. ovosezoni gol za Inter u svim takmičenjima.
Dijamant je pogodio za Inter u Superkupu protiv Milana za 2:0 u 21. minuti.
Inter je poveo u 10. minuti golom Dimarca, a u toj akciji učestvovao je naš golgeter.
Džeko je još jednom potvrdio koliko je bitna karika u ekipi Nerazzurra i tako je čelnicima kluba poručio kako bi trebali ubrzati pregovore o produženju saradnje. Našem kapiten ugovor sa Interom istječe na kraju sezone.
Bh. golgeteru ovo je 11. ovosezoni gol za Inter u svim takmičenjima.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31156
Re: Edin Dzeko
dzeko u fiorentini od ove sezone
sa 39 godina i dalje igra vrhunski fudbal
ostao je duze u evropi nego ronaldo
sa 39 godina i dalje igra vrhunski fudbal
ostao je duze u evropi nego ronaldo
2
1
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

dzeko je 6. najbolji golgeter na svijetu u 21. stoljecu ako se ne racunaju penali. ispred njega su samo messi, ronaldo, suarez, levandovski i ibrahimovic. klasa bgm
3
2
1
1
1811
Veliki...
Imam dojam da će tek njegovim odlaskom biti svima tek jasno kakva je igračina bio
Svi ovi gore su imali mašineriju iza sebe, Edin baš i ne plus ni u repki uglavnom nije imao s kim igrati...
2
2
potpisao 
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- hani_jong_un
- Pjur seks

Nakon što je odbio nevjerovatno bogate ponude iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Saudijske Arabije, Edin Džeko je ljudima iz svog okruženja poručio:
🗣: "Novac me zaista ne zanima, želim da ostvarim još jedan rezultat po kojem će me navijači pamtiti. Želim plasman u Bundesligu sa Schalkeom!"
Naredna stanica: Gelsenkirchen i paklen doček navijača njemačkog velikana! 

FB: AM sport
🗣: "Novac me zaista ne zanima, želim da ostvarim još jedan rezultat po kojem će me navijači pamtiti. Želim plasman u Bundesligu sa Schalkeom!"
FB: AM sport
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ne kontam ga. Napravio je fantasticnu karijeru i komotno moze okaciti kopacke o klin i uzivati sa porodicom on ide u drugu ligu.
2
2
You know who is coming for you, you've always known.
Mnogi zaboravljaju da on u martu puni 40 godina. Nema on više noge za top 5 liga Evrope.
A kad neko pogleda gdje je igrao u karijeri i bude pisalo Schalke na kraju karijere to je bitnije od nekog tamo Al Džabalaba ili Real Salt Lake City. Schalke je veliki klub za kojeg svi znaju i koji se opet oporavlja.
A kad neko pogleda gdje je igrao u karijeri i bude pisalo Schalke na kraju karijere to je bitnije od nekog tamo Al Džabalaba ili Real Salt Lake City. Schalke je veliki klub za kojeg svi znaju i koji se opet oporavlja.
1
1
hajmo fildžan i kući.
dostojanstveno odeš, ne može vječno.
dostojanstveno odeš, ne može vječno.
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Širokom dupetu mjera je mudo.
0