Dino Merlin na Kosevu 2026.
Re: Dino Merlin na Kosevu 2026.
Pokušavali smo i mi, kao i mnogi drugi ljudi, ući na ulaze za tribine, međutim nisu davali zaštitari. Neka priča kao ne može, jer nećeš ući u sistem, bla, bla...
Ponižavajuće u svakom slučaju što smo čekali i potrpšili svoje vrijeme i novac, djetetu trebao biti prvi koncert.
I prije nego što se znalo da nećemo moći ući, ljudi su bili nezadovoljni i zviždali jer stojiš tu kao idiot satima samo da bi ušao, mic po mic, kao da se dijeli humanitarna.
Ponižavajuće u svakom slučaju što smo čekali i potrpšili svoje vrijeme i novac, djetetu trebao biti prvi koncert.
I prije nego što se znalo da nećemo moći ući, ljudi su bili nezadovoljni i zviždali jer stojiš tu kao idiot satima samo da bi ušao, mic po mic, kao da se dijeli humanitarna.
2
1
1
1
Fakat ne znamo ništa organizovati i tačka. A žao nam platiti i angažovati nekoga ko zna. 
Pa čak ni koridu, eto nema ni koride u Čevljanovićima iz organizacijskih razloga.
Pa čak ni koridu, eto nema ni koride u Čevljanovićima iz organizacijskih razloga.
2
2
Kad smo čekali ispred, u prvom dijelu kad prolaziš tzv. skenere, moj komentar je bio da mi to sve izgleda kao korida. Peku se ćevapi sa strane, prodaju pića, bukvalno kao na neki korida-style vašar, reko wtf.
Ali to smo mi, džaba.
Ali to smo mi, džaba.
2
2
Činjenica. Pa 11. jula u Srebrenici bude tako.
Tezge sa strane k'o na vašaru. Samo fali još da muziku odvrnu.
2
1
1
1
bas su bezveze ispali
mi smo culi to Dino lopove dva puta al nismo kontali sta se desava
on je jednom cak pitao kao nisam cuo sta ste rekli...i ovi ponove
dio te guzve u tunelu
https://www.facebook.com/share/v/1DDrmUtrwj/
dio te guzve u tunelu
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Jest mi drago da nisam u gradu za vrijeme ovog cirkusa. Kad zavrsavaju ovi koncerti, nadam se do utorka da ce proci? 
0
Treba imati u vidu ciji je koncert i ko je uobicajena publika - sire narodne mase, tako da je to ocekivano.
0
Jah, neće mi se ponoviti. Omaklo se ovaj put.
0
Mi nismo ni do tunela uspjeli doguratismajlic je napisao/la: ↑01 aug 2026, 10:52 bas su bezveze ispali
dio te guzve u tunelu
I zamisli još ljepote sa djetetom od 8 godina kroz to sve...
2
1
1
1
Moj rođak je kupio karte da odvede dijete, 12-13 godina, strastvenog fudbalera pionira i navijača reprezentacije na utakmicu na Bilino Polje u Zenicu, ona prije Italije, ne znam s kime smo igrali. Na kontroli na ulazu karte falsifikovane
Onda ponovo kupi od tapkaroša, da uđu, kapije zatvorene, počela utakmica
Moli, kumi, podmićuj redare i nekako ih puste. Onaj osjećaj iz Halidove, zadnji put sam ovdje druže 
Onda ponovo kupi od tapkaroša, da uđu, kapije zatvorene, počela utakmica
2
1
1
1
Upravo tako, zadnji put druže.
Evo sad objavljuju na Klixu da ko nije mogao ući sinoć može koristiti karte za koncert u nedjelju.
Hvala, ali ne hvala, ili mi vrati novac ili ne, ali ja ne išla.
Evo sad objavljuju na Klixu da ko nije mogao ući sinoć može koristiti karte za koncert u nedjelju.
Hvala, ali ne hvala, ili mi vrati novac ili ne, ali ja ne išla.
2
1
1
1
Ja se zadesio u Sarajevu 2015 i završio i na koncertu.
Bez neke frke, osim se vratiti u centar poslije... dobro sam tabinjao
Bez neke frke, osim se vratiti u centar poslije... dobro sam tabinjao
1
1
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4118
- Kontakt:
Ma đubrad jednadmr je napisao/la: ↑01 aug 2026, 14:49 Moj rođak je kupio karte da odvede dijete, 12-13 godina, strastvenog fudbalera pionira i navijača reprezentacije na utakmicu na Bilino Polje u Zenicu, ona prije Italije, ne znam s kime smo igrali. Na kontroli na ulazu karte falsifikovane![]()
Onda ponovo kupi od tapkaroša, da uđu, kapije zatvorene, počela utakmicaMoli, kumi, podmićuj redare i nekako ih puste. Onaj osjećaj iz Halidove, zadnji put sam ovdje druže
![]()
0

Ma nista posebno, radnicka klasa, realni sektor u BiH.Bobi je napisao/la: ↑01 aug 2026, 16:58Ma đubrad jednadmr je napisao/la: ↑01 aug 2026, 14:49 Moj rođak je kupio karte da odvede dijete, 12-13 godina, strastvenog fudbalera pionira i navijača reprezentacije na utakmicu na Bilino Polje u Zenicu, ona prije Italije, ne znam s kime smo igrali. Na kontroli na ulazu karte falsifikovane![]()
Onda ponovo kupi od tapkaroša, da uđu, kapije zatvorene, počela utakmicaMoli, kumi, podmićuj redare i nekako ih puste. Onaj osjećaj iz Halidove, zadnji put sam ovdje druže
![]()
. Rođak garant ima para
?
0
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4118
- Kontakt:
Za razliku od sinoć, večerašnja organizacija bila je mnogo bolja te su svi ušli na stadion vrlo brzo.
1
1

jesu li snizili cijene vode?
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31179
mene bivsa cura tjerala da uzmem karte za koncert al nisam smio preko pika bgm, kontam se velike su sanse da su fals 
1
1
1811