Shake it

Play of the day
..i ja sam slavio bajram..i zamolio nevistu da se pomoli sto je učinila samo na hrvatskom ne arapskom..ma molitva ko i kod katolika..Fatih je napisao/la: ↑22 aug 2020, 15:33 Molim bez komentara oko izvodjaca pjesme. Neki ga vole, neki mrze. Neka ostane na tome. Nego, poslusajte pjesmu, pokusajte je razumjeti. Ko razumi, razumi. Ovo ionako nije tema gdje se raspravlja:
Ja cu dati jedini komentar: Laganini, da ovo nisi ti ostavi komentar na YT?
"Moja žena je Muslimanka iz Sarajeva, ja sam Hrvat iz Dalmacije. Volin je, imamo malu curicu, mladi smo imamo svit prid sobom. Dovea san je u Hrvatsku jer je moja ljubav. Slavimo Božić, Uskrs, Bajram, čak i pravoslavni Božić jer je njezina prija i susida u Sarajevu pravoslavna. Sve slavimo, nikoga ne mrzimo, samo živite hebeš rat i mržnju."
![]()
Ma salio sam se malo, laganini. Vjerujes li da si mi na "friend" listi?laga-nini je napisao/la: ↑24 aug 2020, 11:35..i ja sam slavio bajram..i zamolio nevistu da se pomoli sto je učinila samo na hrvatskom ne arapskom..ma molitva ko i kod katolika..Fatih je napisao/la: ↑22 aug 2020, 15:33 Molim bez komentara oko izvodjaca pjesme. Neki ga vole, neki mrze. Neka ostane na tome. Nego, poslusajte pjesmu, pokusajte je razumjeti. Ko razumi, razumi. Ovo ionako nije tema gdje se raspravlja:
Ja cu dati jedini komentar: Laganini, da ovo nisi ti ostavi komentar na YT?
"Moja žena je Muslimanka iz Sarajeva, ja sam Hrvat iz Dalmacije. Volin je, imamo malu curicu, mladi smo imamo svit prid sobom. Dovea san je u Hrvatsku jer je moja ljubav. Slavimo Božić, Uskrs, Bajram, čak i pravoslavni Božić jer je njezina prija i susida u Sarajevu pravoslavna. Sve slavimo, nikoga ne mrzimo, samo živite hebeš rat i mržnju."
![]()