Rammstein je također kume, nema tu priče. Međutim, volio sam malo drugačiju setlistu. Falila je Feuer Frei, Rammlied, Heirate Mich, i Engel da se izvede kako treba, ali eto, može im se. Ja se nisam bunio yebajga. Bilo mi dobro
Koncertna najava...
- Russki
- prince of idiotism
- Reactions: 22875
Re: Koncertna najava...
1
1
abysmal depths are flooded
Neću reći da je bilo loše, ali sam više ocekivao.
Nisam baš expert za rammstein, ali falili su neki uratci definitivno...
I pretiho je bilo
Dobro, to možda i nije do njih nego do EU regulative koja se petlja u sve
Mada u Münchenu mi je na stadionu bubrege drmalo, ovdje isto stadion i ništa...
Za festivale razumijem...otvoren prostor, teško neki kompaktan sound svima isporučiti
0
- Russki
- prince of idiotism
čuo sam, to jest, pričali su mi poznanici koji žive in the deutschland da su bili na nekim koncertima u EU da je sve drukčije bilo..i ranije su koncerti počinjali i svašta nešto...mislim da su regulativestorm je napisao/la: ↑21 jul 2024, 07:38Neću reći da je bilo loše, ali sam više ocekivao.
I pretiho je bilo
Za festivale razumijem...otvoren prostor, teško neki kompaktan sound svima isporučiti
što se tiče Beograda, bar drugu noć kad sam ja bio...kume u 9 krenuo koncert taman kad je mrak pao, da dođe sve do izražaja i realno daj mi koncert kad mrak padne, nebitno ko svira
pržili ga do pola 12
gorilo sve, glasno je bilo, ton je bio fantastičan..doduše sam ja bio u masi..nisam išao na tribine da pitam masu kako je bilo
što se tiče uradaka..tu se slažem definitivno..
želio sam Rammlied, mislim da je to njihova najbolja pjesma za otvaranje koncerta..
Feuer Frei falio...jebiga...mislim vatre je ionako bilo ..ali ovo je trebalo da svi izgorimo...
sve u svemu, što se mene tiče i Beograda, 3 dana sam bio anamo, provod je bio vrhunski, našao smještaj životom jeftin...hrana, cuga i žene, sve je bilo kako je bog naredio, top top
kontamo na Panteru u Ljubljanju, ali sam ja blizu odustajanja od toga..
1
1
Kontam da će biti bolje ići na koncerte po Balkanu, ukoliko se pojave željeni bendovi heheRusski je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:52čuo sam, to jest, pričali su mi poznanici koji žive in the deutschland da su bili na nekim koncertima u EU da je sve drukčije bilo..i ranije su koncerti počinjali i svašta nešto...mislim da su regulativestorm je napisao/la: ↑21 jul 2024, 07:38
Neću reći da je bilo loše, ali sam više ocekivao.
I pretiho je bilo
što se tiče Beograda, bar drugu noć kad sam ja bio...kume u 9 krenuo koncert taman kad je mrak pao, da dođe sve do izražaja i realno daj mi koncert kad mrak padne, nebitno ko svira
pržili ga do pola 12
gorilo sve, glasno je bilo, ton je bio fantastičan..doduše sam ja bio u masi..nisam išao na tribine da pitam masu kako je bilo
želio sam Rammlied, mislim da je to njihova najbolja pjesma za otvaranje koncerta..
Feuer Frei falio...jebiga...mislim vatre je ionako bilo ..ali ovo je trebalo da svi izgorimo...
sve u svemu, što se mene tiče i Beograda, 3 dana sam bio anamo, provod je bio vrhunski, našao smještaj životom jeftin...hrana, cuga i žene, sve je bilo kako je bog naredio, top top
Od cijena svega pa do atmosfere
Za Panteru, imaš kod mene gdje biti, Ljubljana 35min od mene...
Ja uvijek parter,karta je u džepu...bujrum
0
- Russki
- prince of idiotism
hvala ti brt za tu ponudu, ali i da dođem neb bio sam, ista ekipa ko i u Beogradu, četvorica likova, nije nas fino srest na ulici, dvojica mogu popit boga oca i sjedit dva dana, treći nije odmako daleko, jedini sam ja normalan bgmstorm je napisao/la: ↑01 aug 2024, 06:56Kontam da će biti bolje ići na koncerte po Balkanu, ukoliko se pojave željeni bendovi heheRusski je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:52
čuo sam, to jest, pričali su mi poznanici koji žive in the deutschland da su bili na nekim koncertima u EU da je sve drukčije bilo..i ranije su koncerti počinjali i svašta nešto...mislim da su regulative
pržili ga do pola 12
Od cijena svega pa do atmosfere
Za Panteru, imaš kod mene gdje biti, Ljubljana 35min od mene...
Ja uvijek parter,karta je u džepu...bujrum
a planiro sam Berlin iduće godine 10 dana klabinga i zayebancije pa ne znam, najprije ništa od Pantere
uzdam se da će Metalika objavit 2025 raspored i da će Balkan napokon da pogodi pa da i to pohodim
2
2
Oke, za četvoricu baš neam mjesta heheRusski je napisao/la: ↑01 aug 2024, 22:38hvala ti brt za tu ponudu, ali i da dođem neb bio sam, ista ekipa ko i u Beogradu, četvorica likova, nije nas fino srest na ulici, dvojica mogu popit boga oca i sjedit dva dana, treći nije odmako daleko, jedini sam ja normalan bgm
a planiro sam Berlin iduće godine 10 dana klabinga i zayebancije pa ne znam, najprije ništa od Pantere
uzdam se da će Metalika objavit 2025 raspored i da će Balkan napokon da pogodi pa da i to pohodim
Metallica sumnjam da će 2025 dolaziti ovamo, koliko sam načuo ide južna Amerika, Australija, Azija...
Vjerojatno tek 2026
Jer u Europi su bili 2022-2024...
Ali onda bi neki Poljud dobro sjeo
0
- Russki
- prince of idiotism
e jbg ondastorm je napisao/la: ↑02 aug 2024, 09:04Oke, za četvoricu baš neam mjesta heheRusski je napisao/la: ↑01 aug 2024, 22:38
hvala ti brt za tu ponudu, ali i da dođem neb bio sam, ista ekipa ko i u Beogradu, četvorica likova, nije nas fino srest na ulici, dvojica mogu popit boga oca i sjedit dva dana, treći nije odmako daleko, jedini sam ja normalan bgm
Metallica sumnjam da će 2025 dolaziti ovamo, koliko sam načuo ide južna Amerika, Australija, Azija...
Vjerojatno tek 2026
Jer u Europi su bili 2022-2024...
Ali onda bi neki Poljud dobro sjeo
al hajd, nikad se ne zna, nada umire zadnja
0