Dobro si, meni je bilo mrsko pa sam se 'patila' prvih par epizoda
Malo je zbunjujuce dok ne skontas ko je kome sta i kako je ko dospeo tu gde je jer ima razlicit timeline, posle 2-3 epizode lakse ide povezivanje.

Dobro si, meni je bilo mrsko pa sam se 'patila' prvih par epizoda

Od ponedjeljka, 27. prosinca, na Prvom programu HTV-a u 21:05 počinjemo s premijernim prikazivanjem dramske serije "Područje bez signala" redatelja Dalibora Matanića i producentice Ankice Jurić Tilić. Serija je snimljena na temelju istoimenog romana Roberta Perišića, a scenarij potpisuju Hana Jušić, Milan F. Živković i Jelena Paljan. Osvojila je nagradu za najbolju seriju u programu International Panorama na prestižnom francuskom festivalu Series Mania, dok je na šestom izdanju Seriencamp Festivala u Münchenu serija ovjenčana Nagradom publike.
Snimana tijekom 2020. i 2021. u Zagrebu, Gračacu, Dugoj Resi, Ličkom Osiku, Helsinkiju i Tunisu, serija pripovijeda o dvojici Zagrepčana, poduzetniku Olegu (Rene Bitorajac) i njegovom nešto manje poduzetom bratiću, nezaposlenom inženjeru Nikoli (Krešimir Mikić) koje u zabačeni gradić Nuštin dovodi narudžba pomalo sumnjivog, ali dobro potkoženog bliskoistočnog naručitelja.
Da bi mu isporučili turbinu kakva se više ne proizvodi, Oleg i Nikola pokušat će obnoviti proizvodnju davno zatvorene tvornice u gradiću utonulom u poratnu i tranzicijsku letargiju. Ubrzo gradić živne te njegovi stanovnici radom polako počinju vraćati izgubljeno dostojanstvo i nadu, ali tada se počinju gomilati nevolje...

Možda najbolja SF serija svih vremena.
1

1