ZA FANOVE GOT-a: Procurile fotografije sa snimanja serije "House of Dragons"
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
ZA FANOVE GOT-a: Procurile fotografije sa snimanja serije "House of Dragons"
Serija "House of Dragons", kako je najavljeno, pratiće vrijeme prije dešavanja u HBO seriji koja se prvi put emitovala 2011. godine.
Nova serija baviće se porodicom Targerijen, a prvi kadrovi snimaju se u Severnoj Irskoj.
Glumac Met Smit i glumica Ema Darsi fotografisani su u toku snimanja scene za prvu polovinu nove sezone serije.
Originalna serija "Igre prestola" naišla je na kritike nakon finalne sezone i načina na koji su scenaristi odlučili da završe priču za koju se vezao svijet, a emitovanje "House of Dragons" treba da počne 2022. godine.
U novoj seriji glumiće Pedi Konsidajn, Olivija Kuk, Met Smit, Ema D'Arsi i Fabijan Frankel.
Sezone će imati po 10 epizoda, a Džordž R.R. Martin je ko-kreator i izvršni producent ove serije.
B92
Nova serija baviće se porodicom Targerijen, a prvi kadrovi snimaju se u Severnoj Irskoj.
Glumac Met Smit i glumica Ema Darsi fotografisani su u toku snimanja scene za prvu polovinu nove sezone serije.
Originalna serija "Igre prestola" naišla je na kritike nakon finalne sezone i načina na koji su scenaristi odlučili da završe priču za koju se vezao svijet, a emitovanje "House of Dragons" treba da počne 2022. godine.
U novoj seriji glumiće Pedi Konsidajn, Olivija Kuk, Met Smit, Ema D'Arsi i Fabijan Frankel.
Sezone će imati po 10 epizoda, a Džordž R.R. Martin je ko-kreator i izvršni producent ove serije.
B92
2
2
Re: ZA FANOVE GOT-a: Procurile fotografije sa snimanja serije "House of Dragons"
Opaaa like 
0
ALPHA ET OMEGA
Re: ZA FANOVE GOT-a: Procurile fotografije sa snimanja serije "House of Dragons"
Ubiše i Robba Starka...pa jbt
Pogledao upravo treću sezonu
Samo mi još Khaleesi ostaje
I da će im mala Arya yebat mater
Pogledao upravo treću sezonu
Samo mi još Khaleesi ostaje
I da će im mala Arya yebat mater
1
1
ne nadaj se previse 
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
inace...od nekoga ko je zatvarao oci kad prije negdje ugledam epizodu gota
sam pregledala sve sezone haman u jednom dahu 
sam pregledala sve sezone haman u jednom dahu
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Uginu onaj Jofrey....
Da nisam bio mamuran, pivu bih otvorio
Da nisam bio mamuran, pivu bih otvorio
1
1
Ti kao moj jaran. Mi svi kad smo odgledali sve živo i kad smo na kafi o tome pričali njega je to smaralo da valja, jebo vas GoT ovo ono.
Sad on počeo gledati... na kafi bi samo o tome pričao i sad nas sve smara
2
2
Ja tako sve....kad se svi umore, ja napadam
1
1
Odgledao sve
Ne baš simpatičan ali pravedan kraj
Najbolji dio mi je, kad počinješ shvaćati vladarski mentalni sklop
Odlična serija
Ne baš simpatičan ali pravedan kraj
Najbolji dio mi je, kad počinješ shvaćati vladarski mentalni sklop
Odlična serija
0
- Heidi
- Lemon Addict

Moglo je sve to biti grande da nisu razvukli 8 sezona. Pa sama scena sa Night Kingom nevjerojatno inspirise, toliko opcija da mu se zada predivan i brutalan kraj, a šta bi? Arya skočila ko gazela na njega i obrisala mu nosić. Kraj za mene je već bio tad.
mada
Ima toga jos, kao Long Night i Battle of Winterfell
Ima toga jos, kao Long Night i Battle of Winterfell
0
Dobro, mana je hrpa, dosta predvidljivih scena, peta sezona dosadnjikava da sam bio već na granici odustajanja, ali na kraju super dojamHeidi je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:22 Moglo je sve to biti grande da nisu razvukli 8 sezona. Pa sama scena sa Night Kingom nevjerojatno inspirise, toliko opcija da mu se zada predivan i brutalan kraj, a šta bi? Arya skočila ko gazela na njega i obrisala mu nosić. Kraj za mene je već bio tad.mada
Ima toga jos, kao Long Night i Battle of Winterfell![]()
Izostao je očekivani happy ending sa Daenerys i Snowom
0
Olenna Tyrell je meni onako ukupno bila najbolja
Uspio je samo preveslati i izdominirati onaj vođa one sekte... onaj starac. Zaboravio sam ime tog glumca nekad sam znao.
Najkompleksniji lik - Sansa
Lik koji je doživio najveću promjenu - Jaime
Najodvratniji lik - Ramsay
Ukratko... ne bih obrazlagao trebalo bi mi pola sata
Uspio je samo preveslati i izdominirati onaj vođa one sekte... onaj starac. Zaboravio sam ime tog glumca nekad sam znao.
Najkompleksniji lik - Sansa
Lik koji je doživio najveću promjenu - Jaime
Najodvratniji lik - Ramsay
Ukratko... ne bih obrazlagao trebalo bi mi pola sata
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

Sezona 3 ljeto 2026 
3
2
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
over rejted
haj zdrao
haj zdrao
0
abysmal depths are flooded
Jesu šupci, ja moram ponovo gledati nazad...sve zaboravio
1
1