u Budvi
a ne znam za te u HN
@Namazana je tamo redovno, ona to zna najbolje
u Budvi
Plaza nije zagadjena, zavisi sta volis, ako si za dza bu dzumbus na plazi idi tamo oko Rafaela, imas na Toploj, betonske plaze, na Škveru lijepa plazica, manja pjescana, prodji setalistem pet Danica do Savine,pa vidi sta ti odgovara, ja najvise volim stijene i skakanje sa istih
1
Hvala! S kim se tamo svucaš ?Namazana je napisao/la: ↑26 jul 2026, 15:29Plaza nije zagadjena, zavisi sta volis, ako si za dza bu dzumbus na plazi idi tamo oko Rafaela, imas na Toploj, betonske plaze, na Škveru lijepa plazica, manja pjescana, prodji setalistem pet Danica do Savine,pa vidi sta ti odgovara, ja najvise volim stijene i skakanje sa istihal dobro, ja nisam normalna i mjerodavna
![]()
Ne svucam se, tamo uzivamPekmeza je napisao/la: ↑26 jul 2026, 22:23Hvala! S kim se tamo svucaš ?Namazana je napisao/la: ↑26 jul 2026, 15:29
Plaza nije zagadjena, zavisi sta volis, ako si za dza bu dzumbus na plazi idi tamo oko Rafaela, imas na Toploj, betonske plaze, na Škveru lijepa plazica, manja pjescana, prodji setalistem pet Danica do Savine,pa vidi sta ti odgovara, ja najvise volim stijene i skakanje sa istihal dobro, ja nisam normalna i mjerodavna
![]()
Ne shvatam mali grad na samom moru koji ima solitere![]()