Veza s oženjenim muškarcem?

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31073

Re: Veza s oženjenim muškarcem?

Post Postao/la hani_jong_un »

R4IN je napisao/la: 15 jan 2021, 22:47
Hannibal je napisao/la: 15 jan 2021, 22:41

a reci mi brt kad otprilike da joj napisem send me iphone
Ma samo kes, reci ganjaju me kamatari.. :D
a i njoj lakse bgm
1
1 slika
1811
storm
Administrator
Reactions: 38009

Post Postao/la storm »

Zapravo se može sve iz članka na početku, primijeniti i obrnuto...
Zasto i neke muškarce privlače udane žene, a oni sami recimo?
Isto je sve...
0
pink floydd
Prvi Valentajn foruma
Prvi Valentajn foruma
Reactions: 17029

Post Postao/la pink floydd »

storm je napisao/la: 15 jan 2021, 23:06 Zapravo se može sve iz članka na početku, primijeniti i obrnuto...
Isto je sve...
Pa vidi, i u samom članku piše da je zabranjeno voće najslađe. Ima i ona izreka....najgore je tuđe pare brojati i ..itd. znaju svi da ne vulgarišem. @Max :valja

Razlika je, ne mora značiti da je tačno, u većini slučajeva muškarci takvu vezu shvataju realno i ne vežu se previše emotivno nego koriste situaciju i troše se :zbunj
3
3 slika
storm
Administrator
Reactions: 38009

Post Postao/la storm »

pink floydd je napisao/la: 15 jan 2021, 23:17
storm je napisao/la: 15 jan 2021, 23:06 Zapravo se može sve iz članka na početku, primijeniti i obrnuto...
Isto je sve...
Pa vidi, i u samom članku piše da je zabranjeno voće najslađe. Ima i ona izreka....najgore je tuđe pare brojati i ..itd. znaju svi da ne vulgarišem. @Max :valja

Razlika je, ne mora značiti da je tačno, u većini slučajeva muškarci takvu vezu shvataju realno i ne vežu se previše emotivno nego koriste situaciju i troše se :zbunj
Ne vidim vise, da je to isključivo domena muškaraca... Vjerojatno jest tako bilo prije 30, 40 godina... Danas žene sasvim dobro pariraju i u ovoj disciplini :oo
0
pink floydd
Prvi Valentajn foruma
Prvi Valentajn foruma

storm je napisao/la: 15 jan 2021, 23:25
pink floydd je napisao/la: 15 jan 2021, 23:17

Ne vidim vise, da je to isključivo domena muškaraca... Vjerojatno jest tako bilo prije 30, 40 godina... Danas žene sasvim dobro pariraju i u ovoj disciplini :oo

znam, vjeruj mi. Nisam imao iskustva s tim, ne znam sad dal da žalim ili da mi bude drago.

Ali u ovako maloj sredini gdje ja živim se ništa ne može sakriti pa je bilo i takvih slučajeva napretek i u oba smjera, pa se usuđujem komentarisati ovu temu :oo naravno da nije isključivo, ali ako ima neka statistika, ili ako je neko voljan da to istraži vjerujem da bi moja izvorna konstatacija bila tačna :ooo

očekujem napade od ženskog roda ali ih i upozoravam da imam jaku odbranu :djed
1
1 slika
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit
Reactions: 10348

Post Postao/la Dina »

Hahhh, ima toliko razloga zbog kojih mi je to neprihvatljivo, ali zaljubljenost ljude čini i slijepim i glupim...
Nisu to uvijek nužno osobe od kojih bi tako nešto očekivali...
Nekada imaju razloge, no to im ne daje opravdanje!
Podjednako oba spola učestvuju, ali muškim lakše prolazi, u većini slučajeva...

Moja školska je nakon srednje škole imala vezu sa oženjenim čovjekom... nije da se i neke druge cure nisu znale istim pohvaliti, ali ona je to shvatila ozbiljno, zaljubila se... Već sam bila otišla na fakultet i sretala sam je rijetko i u prolazu, pa sam opet jednom primjetila na njoj da jedva priča i okreće glavu, možda ju je i tukao, ne znam?!
On, stariji od nje 10+ godina, ona odrasla bez oca, psiholog bi tu mogao svašta povezati...
Njegova supruga je uznemiravala njenu mamu, žena se borila za svoj brak, i djeca su tu... mogu i to shvatiti.
Kada je sve kulminiralo, ta djevojka se objesila... sa nekih 19/20 godina...
On se vratio supruzi i djeci kao da ništa nije bilo...
Uvijek kada slušam Balaševićevu Buba Erdeljan, sjetim se nje...
Ovo je mala sredina, ima toga dosta, ne bi bila ni prva ni posljednja, ali valjda je to bilo previše za nju, nije bila taj tip osobe.., žao mi je njene majke, mladosti, života :tugi
11
8 slika 3 slika
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
pink floydd
Prvi Valentajn foruma
Prvi Valentajn foruma

Dina je napisao/la: 15 jan 2021, 23:59 Hahhh, ima toliko razloga zbog kojih mi je to neprihvatljivo, ali zaljubljenost ljude čini i slijepim i glupim...

Moja školska je nakon srednje škole imala vezu sa oženjenim čovjekom... nije da se i neke druge cure nisu znale istim pohvaliti, ali ona je to shvatila ozbiljno, zaljubila se... Već sam bila otišla na fakultet i sretala sam je rijetko i u prolazu, pa sam opet jednom primjetila na njoj da jedva priča i okreće glavu, možda ju je i tukao, ne znam?!
On, stariji od nje 10+ godina, ona odrasla bez oca, psiholog bi tu mogao svašta povezati...
Njegova supruga je uznemiravala njenu mamu, žena se borila za svoj brak, i djeca su tu... mogu i to shvatiti.
Ovo je mala sredina, ima toga dosta, ne bi bila ni prva ni posljednja, ali valjda je to bilo previše za nju, nije bila taj tip osobe.., žao mi je njene majke, mladosti, života :tugi

Žalosno je, i nažalost neizbježno da će iz takve veze neko izaći povrijeđen.....nerijetko i sa takvim kobnim posljedicama
1
1 slika
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit
Reactions: 10348

Post Postao/la Dina »

Ali, neke osobe to ne shvaćaju, nažalost :tugi
Imam još manje kobnih primjera oko sebe... kao što rekoh, mala sredina...
A ljudi su valjda postali očajni, i spremni su uzeti i te mrvice pažnje koje im neko baci, kao neke ostatke... A neki su jednostavno samozivi, bezosjecajni egoisti, bitno da je njima lijepo...stvarno me iznenade, od nekih to ne bih nikada očekivala :face
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
pink floydd
Prvi Valentajn foruma
Prvi Valentajn foruma

Šta ja znam.....djelimično krivim patrijarhalni odgoj u našem društvu, a s druge strane krivim odgoj uopšte, tačnije nedostatak istog, kako kod kuće tako i u obrazovnim ustanovama
1
1 slika
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

Ovo o cemu Dina govori su teske stvari i nazalost ima muskaraca koji to koriste,kojima je svejedno za posljedice.
Koriste krhkost,necija traumaticna iskustva,naivnost zbog seksa.
0
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Post Postao/la R4IN »

Pa nemaju svi isto iskustvo..
0
ALPHA ET OMEGA🔥
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13993

Post Postao/la lejlamo »

pink floydd je napisao/la: 16 jan 2021, 00:22 Šta ja znam.....djelimično krivim patrijarhalni odgoj u našem društvu, a s druge strane krivim odgoj uopšte, tačnije nedostatak istog, kako kod kuće tako i u obrazovnim ustanovama
:ok
manje ili više tragičan završetak takvog odnosa, pa i sam odnos su samo posljedica glavnog problema...
npr. proživljene emotivne traume, nedostatka ljubavi i pažnje, nezdravog i nezrelog odnosa prema samom sebi pa i drugima, ..na tome se treba raditi..

iskorištavanje takvih slabosti kod osobe zbog seksa ili pumpanja ega ( oženjen/a a još poželjan/a) takođe je psiho problem za koji se treba tražiti pomoć, no rijetkost je da to neko kod sebe osvijesti i vidi kao veliki problem.

žao mi je mladih života..
1
1 slika
Nice try
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 3380

Post Postao/la Nice try »

Dina je napisao/la: 15 jan 2021, 23:59 Hahhh, ima toliko razloga zbog kojih mi je to neprihvatljivo, ali zaljubljenost ljude čini i slijepim i glupim...

Ima takvih primjera, manje tragičnih sa sličnim posljedicama svuda. Više nego što se misli, naročito je uočljivo u manjim sredinama gdje se svi znaju i sve bude primjećeno.
Nažalost, kada se već krene u takve igre, avanture malo ko razmišlja mozgom o posljedicama. Sve se gleda kroz neki vlastiti interes. Neko za vlastito osjećanje, toliko potrebnu ljubav, neko za uzbudljiv seks i td.
Uglavnom, nema svako želudac za to.
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Razumijrm.da se svasta desi. I uvijek kazem, sacuvaj me Boze raznih iskusenja. Bio on drugi ili ona bila druga, u nepromjenjivosti takve situacije lezi odgovor. Nema tu ljubavi. Strast nije ljubav. Ljubav je postovanje i respekt prema "partneru" i njogovoj emociji, bicu...
Kako voljeti nekog ko te ne postuje? Zasto se zadovoljiti mrvicama pod izgovorom vlastite percepcije ljubavi prema takvoj osobi?
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Opet sam na osnovu ovoga dosla na ideju tema o Samopostovanju.

@toxic zaboravila? :ljub
1
1 slika
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Post Postao/la R4IN »

Pa ima zena koje nikad nisu imale veze nisu se zabavljale, vec jednog dogovorenog covjeka s kojim provede pola svoga zivota, me vidi dalje od kuce i djece.. onda kasnije hoce to da nadoknade da istrazuju..kazu dala sam mu pola zivota podigla djecu i sad hocu da se ja malo zabavim..
1
1 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Mislim da je danas pod krinkom "slobode", "prava" i slicnih izgovora za vlastite lose radnje i odluke, generalno u svijetu doslo do urusavanja temeljnih vrijednosti, kodeksa, i moralnih nacela.
0
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”