💔Neuzvraćena ljubav
Re: 💔Neuzvraćena ljubav
nije niko duzan uzvratiti ljubav.
uz krokodilske suze i zine se ko krokodil...
cuvajte se...
uz krokodilske suze i zine se ko krokodil...
cuvajte se...
0
Desilo mi se al' ja sam ja mislila da sam mu barem simpatična, nisam ni htjela vezu ili nešto, pa se ispostavilo da me lik fkt ne voli. Okej. 
3
2
1
1
pa što bi te volio? ne razumijem.
nisi htjela vezu kazes. čudno.
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Samo, zar je to uopste ljubav? Ljubav je po definiciji izmedju osoba, komada dva. Tako da, ako je neuzvracena, prakticno i ne postoji. Jedino kao fikcija u glavi jedne osobe. 
2
1
1
1
o tome i govorim.
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31174
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27273
Zapazila sam da osoba koja mi ne uzvraća ljubav istom mjerom ne može biti privlačna, pa se valjda ne zadivljujem previše
Volim ljude pa ih volim i posmatrati - šta vole, šta ne vole - kako bih im ispunila želje
Volim ljude pa ih volim i posmatrati - šta vole, šta ne vole - kako bih im ispunila želje
4
3
1
1
Uh desavalo se i to.
Ja hocu da crknem za njom ali ona ne voli mene.
Nabavis bazen alkohola, zatvoris se negdje - prodje nakon sedmicu dvije.
Samo sam primjetio da teze podnosim kada mene voli a ja ne mogu da uzvratim isto. Joj koje je to sranje...
Ja hocu da crknem za njom ali ona ne voli mene.
Nabavis bazen alkohola, zatvoris se negdje - prodje nakon sedmicu dvije.
Samo sam primjetio da teze podnosim kada mene voli a ja ne mogu da uzvratim isto. Joj koje je to sranje...
2
1
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Sto sranje?
Pa objasnis joj da nabavi bazen alkohola i zatvori se negdje i proce je nakon dvije sedmice, ako ne i istog momenta.
Problem je ocito u iskrenosti. Boli te ako je ona iskrena, a boli te biti zenskoj iskren.
1
1
dvostruki arsini
cuj ona zensko pa mu je zao 

0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ne, nisam imala neuzvracene ljubavi. Da budem iskrena, ne znam kako se to postize. Logicno mi je da se zainteresujes za nekog gdje osjetis taj neki uzajamni click. Ako je uzajamno, valjda postepeno uzajamno pocnete gajiti osjecanja ljubavi. Uvijek neko nekoga voli malo vise, ali sve dok je to tu u pet deka - dobro je.
Zato mi nije jasno, kako bih mogla razviti osjecanja ljubavi prema nekome ko mi ta osjecanja nije pokazivao. Meni je to cudno.
Zato mi nije jasno, kako bih mogla razviti osjecanja ljubavi prema nekome ko mi ta osjecanja nije pokazivao. Meni je to cudno.
0