Pa da
Žene pitaju muškarce...
Re: Žene pitaju muškarce...
Pa dobro, evo prvo protivpitanje, a poslije ću nešto više o pitanju.
Zašto je automatski loše ako muškarac misli da je ženin pristanak na izlazak na kafu ujedno i pristanak na seks?
Naravno, podrazumijeva se da muškarac nije bezobrazan, napadan, nasilan, itd. I podrazumijevaju se još neke stvari. Svaki odnos dvoje ljudskih bića je različit.
Zašto je automatski loše ako muškarac misli da je ženin pristanak na izlazak na kafu ujedno i pristanak na seks?
Naravno, podrazumijeva se da muškarac nije bezobrazan, napadan, nasilan, itd. I podrazumijevaju se još neke stvari. Svaki odnos dvoje ljudskih bića je različit.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
To je dobro pitanje, ja bi rekla da zene ne misle da je to lose, nego je vise to da muskarci uvijek skoro imaju seksualne konotacije u vezi toga, a zene ne.
1
1
Djevojka koja obecava :habibi
Muškarci skoro uvijek imaju seksualne konotacije u vezi toga, a žene ne??
O jebemte zemljo Arabijo i Sudanu…
O jebemte zemljo Arabijo i Sudanu…
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Evo, da malo proširim. Da napomenem da ja ovdje ne pričam šta je dobro i šta je loše, ne dajem normativne ocjene.
U normalnim okolnostima i kada su uključeni normalni ljudi, u odnosu između dva stranca, površna poznanika, žena je uvijek ta koja kontroliše kuda taj odnos ide. Uvijek. Mnoge žene zaboravljaju to. Dakle, ako postoji bilo kakav flert sa ženske strane, pa i najmanji, ma koliko nevin, ona, svjesno ili nesvjesno, vodi taj odnos u seksualne vode. Ako iole pozitivno odgovara na muški flert, ista je stvar. Ona šalje neku poruku.
Počesto, čak i udate žene, i žene u vezi, šalju takve poruke. I ja se slažem, flert ne mora značiti da je žena spremna imati seks sa muškarcem sa kojim flertuje. Međutim, kada ista ta žena pristane i da izađe na kafu sa njim, muškarac ima već dvije naznake da i žena razmišlja o seksu sa njim.
Dakle, kontrolišite poruke koje šaljete ukoliko želite da muškarci ne izvlače pogrešne zaključke. Uvijek ste vi te koje kontrolišete poruke.
Ponavljam, ovdje pričam o normalnim situacijama i normalnim ljudima. Ne pričam o manijacima, stalkerima i slično.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14280
pa hebem vas i na linkedin ganjate zene 
nije fb
a kamoli kad pita za izlazak
a kamoli kad pita za izlazak
0
- vjesticanametli
- PRObehar

dobro je pa oni s kojima ja smsam i pismaram ne tumace moje poruke tako 
inace nisam normalna svakako
0
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2403
...bilo bi pozeljno da, cim te musko pozove na kafu, mu naglasis-necu kafu, ocu sex, ili obratno! ...cist racun, a cista i kafa! 
0
Bice kad se sjetim 
M/ž prijateljstva postoje. Imam jaranicu preko 10 godina. Gledam je kao sestru.
5
1
2
2
2
2
Jarane svoj svjetonazor nemoj drugima nametati. To što ti odbijaš tako nešto ne znači da će svi.
2
2
- vjesticanametli
- PRObehar

naravno da postoje mz frendsipi
imam i ja dva druga :-) a nikad ni pomislila nisam na nesto s njima
imam i ja dva druga :-) a nikad ni pomislila nisam na nesto s njima
3
2
1