pa da te ozenim
Ugovoreni brak
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
Re: Ugovoreni brak
Ja sam sasvim slučajno došla na ideju da brata malo.poguram tj da mu oči otvorim.
nije bilo uopće teško. On se s mojim prijateljicama zna godinama, prošle godine išao na more s nas 5. I tad sam.primjetila da u prisustvu jedne od njih pazi sta ce reci, da ne opsuje, da ne pravi salu od svega kao obično, kad je ona blizu uvijek obuće sorc i majicu da nije u kupaćim samo...ona je pokrivena pa sam te njegove poteze pripisivala tome. Znao mi je reci kako je ona lijepa i pametna ali nesto ja to jisam poveuivala ni s cim.Prvi put sam se baš zainteresirala za tu ideju , kad sam.u nemogućnosti da mu se javim dala njoj da to uradi...I bila šokirana kad mi je sat vremena nakon toga vratila tel.
Poslije toga i kad jeste i kad nije znala sam mu reći evo...pozdravlja te A. Pa.onda i on počeo pozdravljaju nju, a ja koristiti svaku priliku da mu kažem da je A uradila ovo i ono i tako te neke lijepe stvari. I tako...malo po malo...
Zaista mislim da odgovaraju jedno drugom, a i vidim da su zadovoljni oboje A i od mene niko sretniji.
Poslije toga i kad jeste i kad nije znala sam mu reći evo...pozdravlja te A. Pa.onda i on počeo pozdravljaju nju, a ja koristiti svaku priliku da mu kažem da je A uradila ovo i ono i tako te neke lijepe stvari. I tako...malo po malo...
Zaista mislim da odgovaraju jedno drugom, a i vidim da su zadovoljni oboje A i od mene niko sretniji.
1
1
Mislim da nema ništa loše u tome da upoznaš dvije osobe... Šta će od toga biti, odlučuju oni... Osim ako se ne radi o labilnim karakterima koji se daju "nagovoriti" pa im poslije svako kriv!Iskra je napisao/la: ↑04 aug 2020, 10:12 Prevazidjeno, primitivno, krši naše.pravo na izbor....? Ali! ....
U vremenu kad je sve više i više samaca , osoba koje debelo.prelaze tridesetu bez uspjeha a sa zeljom ka ostvarenju emotivne sprege s partnerom,zašto ne bismo dali priliku "ugovorenom poznanstvu" koje bi eventualno moglo prerasfumi u vezu ili brak ?
Zašto zatvoriti mogućnost da nam.neko ukaže na neku osobu koju možda sami nikada primjetili ne bismo?
Vaš stav o tome ? Imate li sličnih primjera u okolini, jeste li ikada "pogurali" nekog u tom smjeru ?
Ja jesam. Brata rođenog.
Obrazložiti ću u nastavku a do tada, da vas čujem?
Znam i pozitivnih primjera...
Nisam baš bila u toj situaciji, moji nikada nisu za to da se ja udam
Ali, imamo i različite kriterije...
Jednom me nagovoriše da se upoznam s jednim Arapom
Nemam predrasuda niti je lik bio loš, ali je malo to shvatio preozbiljno, i prebrzo je počeo planirati svašta, pa sam se trun osjećala loše kada sam ga morala otkačiti :ha
Baš kontam, možda sam i pogriješila
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Dina je napisao/la: ↑04 aug 2020, 16:57Mislim da nema ništa loše u tome da upoznaš dvije osobe... Šta će od toga biti, odlučuju oni... Osim ako se ne radi o labilnim karakterima koji se daju "nagovoriti" pa im poslije svako kriv!Iskra je napisao/la: ↑04 aug 2020, 10:12 Prevazidjeno, primitivno, krši naše.pravo na izbor....? Ali! ....
U vremenu kad je sve više i više samaca , osoba koje debelo.prelaze tridesetu bez uspjeha a sa zeljom ka ostvarenju emotivne sprege s partnerom,zašto ne bismo dali priliku "ugovorenom poznanstvu" koje bi eventualno moglo prerasfumi u vezu ili brak ?
Zašto zatvoriti mogućnost da nam.neko ukaže na neku osobu koju možda sami nikada primjetili ne bismo?
Vaš stav o tome ? Imate li sličnih primjera u okolini, jeste li ikada "pogurali" nekog u tom smjeru ?
Ja jesam. Brata rođenog.
Obrazložiti ću u nastavku a do tada, da vas čujem?
Znam i pozitivnih primjera...
Nisam baš bila u toj situaciji, moji nikada nisu za to da se ja udam![]()
Ali, imamo i različite kriterije...
Jednom me nagovoriše da se upoznam s jednim Arapom![]()
Nemam predrasuda niti je lik bio loš, ali je malo to shvatio preozbiljno, i prebrzo je počeo planirati svašta, pa sam se trun osjećala loše kada sam ga morala otkačiti :ha
Baš kontam, možda sam i pogriješila![]()
Tako ti je kod njih, čim pristane drugi put da se vidite... gotovo! Svadba.
Ja sad "radim na drugom projektu" da i drugu ostavim u familiji.
Kokiko vidim...ide.mi super
2
2
- carobnjak_N
- Perspektivni član

- Reactions: 310
1
1
- Maksuz svratila
- Perspektivni član

- Reactions: 704
...šta će bolan da ugovore...
...nek ih vode kući svojoj ako su im tako ovi mili, krasni...pa znaš ja kontam da bi vas dvoje bili odličan spoj...ajde idete u ljubavni boj...jooj koji komaraca roj...pa ti po spisku sve im broj...dok na svadbi muhe zadovoljno trljaju nožice na šlagu...ona se narokala i gle može da napravi i špagu...što ti drugi rade kroj...to je do nagovora njihovog i pristanka tvog..zato začepi gubicu i ljubi u ruke punicu...

6
6
...kineski mačak...

Ja ću ovog glumca pocet' sanjat'. Mislim da je to najveća misterija interneta.
4
4
Tražili smo se po prethodnim životima
Al fkt...koji je taj...izgleda kao da mu je jetra otišla, sav nabuho na nekim gifovima 
3
3
Ugovoreni brak?
Ne znam, diskutabilno je to. Okej je ako znaš nekoga da je slobodan, pa onako složiš kao neku situaciju, tek da se sretnu. Ako funkcioniše, ako se svide jedno drugom, neka izlaze, neka se nalaze pa ako šta bude - bude.
Inače nisam baš pristalica tog nekog sparivanja - jednom sam to uradio i ispao najgori. Nikad više.
Jednom su moji pokušali da me spare sa kćerkom nekih svojih prijatelja. I bolje im je bilo da nisu
Ne znam, diskutabilno je to. Okej je ako znaš nekoga da je slobodan, pa onako složiš kao neku situaciju, tek da se sretnu. Ako funkcioniše, ako se svide jedno drugom, neka izlaze, neka se nalaze pa ako šta bude - bude.
Inače nisam baš pristalica tog nekog sparivanja - jednom sam to uradio i ispao najgori. Nikad više.
Jednom su moji pokušali da me spare sa kćerkom nekih svojih prijatelja. I bolje im je bilo da nisu
3
3
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
I ovakav i onakav brak moze biti teska greska pa ne vidim nista lose u ugovorenom braku. 
2
2
Jedna je stvar kad sam zajebeš.
Ali kad ti neko drugi zajebe...
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.