Covjek na visokoj poziciji. Eto zašto nam drzava propada.
Koliko brakovi/veze mijenjaju ljude?
Re: Koliko brakovi/veze mijenjaju ljude?
0
Nekad parovi nisu svjesni koliko nisu jedno za drugo dok ne pocnu zivjeti skupa, mozda sve fino funkcionise kod izlazaka, ali tek zajednicki zivot pokaze neke stvari.
Ja znam za primjer dobrih prijateljica koje su super druzile dok nisu otisle na more skupa 7 dana, to je bilo katastrofa koliko su iznervirale jedna drugu, mogu misliti tek da su zivjele skupa neko vrijeme.
3
3
Najmanji problem je kad se neko razvede, probali i ne ide, ali je steta ako su dobili djecu, to puno komplikuje i njima i djeci. Zato prije djece treba neko vrijeme zivjeti skupa i uvjeriti se da i to funkcionise, pa onda tek radjati djecu.
Jbg, ljudi se cesto vjencaju zato sto im se omakne.
Jbg, ljudi se cesto vjencaju zato sto im se omakne.
3
2
1
1
Ma jašta upravo to. Ja nekako ne mogu da se sjetim da li je moj prvi vadio na vrijeme ili smo stvarno imali srece 
5
3
1
1
1
1
Stara je moldavska, kad pojedete vreću soli, vidiš je li to ono
A ljudi se ne mijenjaju
Samo okolnosti izvlače njihovu srž - bilo dobru, bilo lošu
A ljudi se ne mijenjaju
Samo okolnosti izvlače njihovu srž - bilo dobru, bilo lošu
3
3
To za okolnosti, pogotovo odredjene stresne i vanredne situacije izvlace iz ljudi tu njihovu srz.
Jedna inace jako ruzna situacija u zivotu mi je nevjerovatno otvorila oci i shvatio sam ko je kakav od ljudi u mom okruzenju.
1
1
kad vam se oci otvore i shvatite kakvi su ljudi oko vas, pitajte se jesu li se i njima otvorile oci.
ljudi nesto u zadnje vrijeme previse kukaju na ljude.
ljudi nesto u zadnje vrijeme previse kukaju na ljude.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31174
I je to je tacno, moguce da su neki ljudi i mene drugacije dozivljavali i da nisu ocekivali neke stvari od mene, da su im otvorene oci. Nemam problem sa tim, ja stojim iza svojih stavova i onoga sto kazem, nemam sta da sakrivam i nemam problem sa tim da ljudi znaju kakav sam.
Ako je bilo sta od onoga sto sam ja nekome razlog da ima lose misljenje o meni, onda mi je to sasvim OK, cak i pozeljno.
1
1
Ima i toga, ali nekad se zbune i tad treba iskoristiti priliku
0
Kad stariji ljudi malo vrate film, vide svoje greske, propuste, budalestine itd. Neki pricaju o tome, neki sute i tajne kriju.Spock je napisao/la: ↑01 sep 2025, 11:16I je to je tacno, moguce da su neki ljudi i mene drugacije dozivljavali i da nisu ocekivali neke stvari od mene, da su im otvorene oci. Nemam problem sa tim, ja stojim iza svojih stavova i onoga sto kazem, nemam sta da sakrivam i nemam problem sa tim da ljudi znaju kakav sam.
Ako je bilo sta od onoga sto sam ja nekome razlog da ima lose misljenje o meni, onda mi je to sasvim OK, cak i pozeljno.![]()
Oni blesaviji misle- da to prije niko nije vidio i skonto.
0

1