Sto je bolje biti solo?
Re: Sto je bolje biti solo?
ovo je u stvari tema-utjehe za zene koje su zrtve sistema.
prilicno je zabrainjavajuca, jer ove stvari stvarno ni jednoj zeni ne mogu pomoci da shvati u kojoj je situaciji.
zena zrtva, kojoj su ovi prijedlozi dati -je vjerovatno uhvacena u kurvaluku i muz je izbacio napolje...
mozemo doduse jedan po jedan savjet uzeti u obzir, da se vidi koliko su banalni i glupi.
npr:8.Daješ si priliku da staviš sebe na prvo mjesto.
sama zena je na prvom mjestu do punkta kad vidi i da je istovremeno na zadnjem.
ili jos gora stvar
npr: 12.Ne moraš stalno nekome javljati gdje si i što radiš
primjeceno je na drustvenim mrezama da se samice javljaju i kad niko od njih ne trazi-gdje su i sta rade.
-evo me...kazu.
postoji uvijek mogucnost da je nesto doslo kao savjet od djevojcica sa instagrama...
prilicno je zabrainjavajuca, jer ove stvari stvarno ni jednoj zeni ne mogu pomoci da shvati u kojoj je situaciji.
zena zrtva, kojoj su ovi prijedlozi dati -je vjerovatno uhvacena u kurvaluku i muz je izbacio napolje...
mozemo doduse jedan po jedan savjet uzeti u obzir, da se vidi koliko su banalni i glupi.
ili jos gora stvar
primjeceno je na drustvenim mrezama da se samice javljaju i kad niko od njih ne trazi-gdje su i sta rade.
-evo me...kazu.
postoji uvijek mogucnost da je nesto doslo kao savjet od djevojcica sa instagrama...
0
a prepisano sa TEEN385 
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
aha...
onda moze i savjet-neces ostati trudna, jer se ne kupate u istoj vodi...
onda moze i savjet-neces ostati trudna, jer se ne kupate u istoj vodi...
2
2
niti ako si progutala nakon bj 
3
2
1
1
ma ja...lakse ovako budalestine pisati...
a bezbroj solo igracica, zena, majki kraljica...koje ne znaju kako platiti racune, kako troje djecice izvesti u setnju , a da dok dvoje drzis za rucice, ono trece hoce skociti pod tramvaj.
dobijas poruke solo skolskih kolega koji ti govore da se nisi desetljecima promjenila, solo komsija i ponekog napacenog ozenjenog...ne stignes na sve poruke i odgovoriti.
kad se solo legne u krevet, tu su dva pratioca: glas da se bude jaka i onda suze, pa opet glas sa pitanjima-jel joj sve ovo trebalo i naredjenje-izdrzi.
a bezbroj solo igracica, zena, majki kraljica...koje ne znaju kako platiti racune, kako troje djecice izvesti u setnju , a da dok dvoje drzis za rucice, ono trece hoce skociti pod tramvaj.
dobijas poruke solo skolskih kolega koji ti govore da se nisi desetljecima promjenila, solo komsija i ponekog napacenog ozenjenog...ne stignes na sve poruke i odgovoriti.
kad se solo legne u krevet, tu su dva pratioca: glas da se bude jaka i onda suze, pa opet glas sa pitanjima-jel joj sve ovo trebalo i naredjenje-izdrzi.
0
Bukvalno kao utjeha, i onda toliko kao nekih prednosti, jos ce ispasti da je bolje biti sam i nemati nikog...Duh je napisao/la: ↑19 jul 2025, 11:42 ovo je u stvari tema-utjehe za zene koje su zrtve sistema.
ili jos gora stvar
-evo me...kazu.
Ne kazem ni da se treba sazalijevati i pasti u depresiju, cak i ako duze vrijeme neko nema partnera, ali necemo se sad ni lagati kako je bolje biti solo, jer vecini nije. Treba ostaviti mogucnost da ima razlicitih ljudi, nekima je stvarno mozda bolje kad su sami, ali mislim da je to rijetkost.
0
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2917
- Kontakt:
I ja gledam svašta se na ovom internetu piše, večina onih tvrdnji su netačne čak i opasne ali eto treba klikat koga briga za štetu.
1
1

Vala ljepse je podijeliti sve s nekim, i dobro i zlo.
A s druge strane, ......
A s druge strane, ......
1
1
Objektivno, velika vecina ljudi zeli biti sa nekim, zanemarljiv je broj onih koji stvarno ne zele nikakvu vezu, stvarno zele da budu sami. Dosta onih koji kazu da vise vole da su sami, ne mogu da nadju pravu osobu i onda se na taj nacin sebi ili drugima pravdaju zasto su sami, ali realno malo ko iskreno to zeli. Moze biti neki kraci period kada nekom stvarno odgovara da bude sam, ali generalno da neko zeli uvijek biti solo - jako tesko i jako rijetko.
Sasvim je druga prica sto ne treba biti u vezi pod svaku cijenu, biti sa bilo kim samo da ne bi bio sam. Bolje je i biti sam nego u losoj i toksicnoj vezi. U tom konktekstu jedino mogu podrzati ovaj tip clanaka, gdje se pokazuje da i biti sam moze biti OK i imati prednosti, samo ne treba pretjerivati i ici u krajnosti da ispadne da ne treba nikako biti u vezi i da je to samo obaveza i teret, da je generalno bolje biti solo.
Ima i onih koji svoj negativan stav o vezama vezu za neka svoja losa iskustva, pa onda generalizuju i misle da su svi onakvi kao partneri sa kojima su bili, a cesto su dijelom i sami krivi jer biraju pogresne osobe i na pogresnom mjestu, te od njih imaju nerealna ocekivanja.
Sasvim je druga prica sto ne treba biti u vezi pod svaku cijenu, biti sa bilo kim samo da ne bi bio sam. Bolje je i biti sam nego u losoj i toksicnoj vezi. U tom konktekstu jedino mogu podrzati ovaj tip clanaka, gdje se pokazuje da i biti sam moze biti OK i imati prednosti, samo ne treba pretjerivati i ici u krajnosti da ispadne da ne treba nikako biti u vezi i da je to samo obaveza i teret, da je generalno bolje biti solo.
Ima i onih koji svoj negativan stav o vezama vezu za neka svoja losa iskustva, pa onda generalizuju i misle da su svi onakvi kao partneri sa kojima su bili, a cesto su dijelom i sami krivi jer biraju pogresne osobe i na pogresnom mjestu, te od njih imaju nerealna ocekivanja.
2
2
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25354
ne znam ljudi, al sve sto cujem zadnjih godina...kae yebo me pas kad se oženi /uda
1
1
abysmal depths are flooded
cujes necije svatove: eno se neko objesio
i to od ovih sretno ozenjenih i udatih 
1
1
Pijemo kafu u basti, za stolom pored neke curice, srednja skola maksimalno. Prolaze svatovi, sviraju … kaze jedna od njih, ovolika buka samo zato sto se glupaca nije pazila

2
2
Neki dan kolegice pitaju za masazu,rekoh udate i starije me ne zanimaju.
Kad se jedna naljuti,kaze nisam ja stara.
Ona zivi s covjekom vec par godina
Kad se jedna naljuti,kaze nisam ja stara.
Ona zivi s covjekom vec par godina
2
1
1
1