Žene pitaju muškarce...
Re: Žene pitaju muškarce...
Mozda ima i toga po malo, ali sve je to individualno. Privuce te (nas) jedna stvar, daljim upoznavanjem sve to dobija dalji smjer, negdje izmedju dvije krajnosti, od one kad odlijepis totalno do one kad se skroz ohladis. Sumnjam da se ikome svidja neko samo zato sto je nedostupan, mada ni to nije nemoguce 
2
1
1
1
Da ...Dina je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:34 @Buki jev post me inspirisao
Ima li istine u tome da vam je žena privlačnija dok je nedostupna?
Više puta sam bila svjedok kada se muškarac stvarno trudi oko žene, toliko da mi je znalo biti žao. .. Međutim, onoga momenta kada to konačno urodi plodom, on ohladi...
Momentalno.
Jel to neki instinkt lovca, ili ne znam, igra, bježanje, nešto...?
... a kad mene neka nanisani ja se prepadnem ...
0
Hmm, ne znam, meni bi to bio totalni turn off...
Ego ne da
Ego ne da
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Hmmm, u biti, tebi je to igra, i ako ona shvati ozbiljno, bježišBuki je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:40Da ...Dina je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:34 @Buki jev post me inspirisao
Ima li istine u tome da vam je žena privlačnija dok je nedostupna?
Više puta sam bila svjedok kada se muškarac stvarno trudi oko žene, toliko da mi je znalo biti žao. .. Međutim, onoga momenta kada to konačno urodi plodom, on ohladi...
Momentalno.
Jel to neki instinkt lovca, ili ne znam, igra, bježanje, nešto...?
... a kad mene neka nanisani ja se prepadnem ...![]()
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Eo pitanje za m.gospodu.
Čime se najviše ponosite? Nećemo o autima, kućama, vilama, lovi i sl..OK?
Ok.
Izvolite..
P.S. i višesatni sex također.. broj žena koje ste provalili također..ne želimo znati te cifre.. i još manje kako su vam tepale u momentima dok ste divljali. :haya
Ok.
Izvolite..
P.S. i višesatni sex također.. broj žena koje ste provalili također..ne želimo znati te cifre.. i još manje kako su vam tepale u momentima dok ste divljali. :haya
3
3
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15631
Isključi im molim te i iskustva sa ženama iz pitanja
4
1
3
3
Zadnja izmjena: Moonlight, dana/u 28 okt 2020, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
E cuj divljali...CocoMa je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:46 Eo pitanje za m.gospodu.![]()
Ok.
Izvolite..
2
2
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Ommadawn je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:53E cuj divljali...CocoMa je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:46 Eo pitanje za m.gospodu.![]()
Ok.
Izvolite..
1
1
Kcerkicama.CocoMa je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:46 Eo pitanje za m.gospodu.![]()
Ok.
Izvolite..
5
5
Znaci lova, vile, kuca, auta, visesatni seks, broj zena koje smo povalili (pretpostavljam da mislis na broj zena s kojima smo se seksali - jer neka povalis zensko na ju-jutsu treningu), koliku platu imamo - to otpada.
Dobro.
Pa eto, koliko mi je dugacak.
Dobro.
Pa eto, koliko mi je dugacak.
2
1
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.