One u tom momentu ne znaju gdje su, nekad je komsiluk citav znao kad zensko svrsi
Orgazam
Re: Orgazam
E cuj da kaze
One u tom momentu ne znaju gdje su, nekad je komsiluk citav znao kad zensko svrsi
1
1
ALPHA ET OMEGA
A sta ako nikako ne svrsiBuki je napisao/la: ↑29 sep 2020, 10:12 Upirem ja upirem, pitam je "Are you finish dosad matereti?"
Kaze ona jesam, ono kad sam te jako zagrlila ...- to se desilo pola sata prije, slomio se bez potrebe, pitam je jer vidim da se susi dolje ... sto to ikome treba ... :face
Cijenim otvorene zene, kad kaze treba mi u prosjeku 10, 15 minuta, volim to i to, ne vidim sta je problem u tome reci kad je svrsila.
0
Njen problem.Ariel je napisao/la: ↑29 sep 2020, 14:27A sta ako nikako ne svrsiBuki je napisao/la: ↑29 sep 2020, 10:12 Upirem ja upirem, pitam je "Are you finish dosad matereti?"
Kaze ona jesam, ono kad sam te jako zagrlila ...- to se desilo pola sata prije, slomio se bez potrebe, pitam je jer vidim da se susi dolje ... sto to ikome treba ... :face
Cijenim otvorene zene, kad kaze treba mi u prosjeku 10, 15 minuta, volim to i to, ne vidim sta je problem u tome reci kad je svrsila.![]()
3
2
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Imam kolegu koji je imao "bučnu" curu, pa je zbog nje morao mijenjati stan koji je rentao
2
2
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
uuuu
to može jako brzo prerast u "moj problem"
ne na ovom polju nego na životnom
:mmm
1
1
I say what I think, I think what I say
Uh, to zna biti zajebano ispočetka. Kontaš, šta joj je pa onda tebi treba vremena da svršiš.
Ali navikne se i na to.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Hjooj kud ovo pročitah bit ce mi sve bivo pred očima :face
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- komunist
- Cvijetak zanovijetak

- Reactions: 85
Što se tog orgazma tiče, ja ču napisati samo jedno, nekad su mi se omladinke žalile, pa ja nisam, ja nisam... e pa ko vas šiša, imale ste sasvim isto vremena ko i ja 
1
1
Ma kad ti dobro odradiš posao, traži ona tebe nazad.
Nema ti tu neke velike filozofije i pametovanja.
Nema ti tu neke velike filozofije i pametovanja.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
A to je tako tesko biti zainteresovana za muskarca pa ga postedjeti ispiranja mozga suludim teorijama kako pravi muskarac mora imati sposobnost citanja misli.
I sigurno sam spavao sa mnogo vise zena nego ti pa o ovoj temi znam vise ali sumnjam da ces skontat sta sam ovim rekao.
0
I to mi se jednom desilo mal' nisam umro ...Ariel je napisao/la: ↑29 sep 2020, 14:27A sta ako nikako ne svrsiBuki je napisao/la: ↑29 sep 2020, 10:12 Upirem ja upirem, pitam je "Are you finish dosad matereti?"
Cijenim otvorene zene, kad kaze treba mi u prosjeku 10, 15 minuta, volim to i to, ne vidim sta je problem u tome reci kad je svrsila.![]()
1
1
Zato se sve više i više muškaraca okreće homoseksualizmu.Buki je napisao/la: ↑30 sep 2020, 05:42A to je tako tesko biti zainteresovana za muskarca pa ga postedjeti ispiranja mozga suludim teorijama kako pravi muskarac mora imati sposobnost citanja misli.
I sigurno sam spavao sa mnogo vise zena nego ti pa o ovoj temi znam vise ali sumnjam da ces skontat sta sam ovim rekao.![]()
Kažu, bolja im komunikacija sa muškarcom tokom seksa.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ima tu mnogo istine.
Nisam ni za tu opciju da sad odem naguzit jarana, gluho i daleko bilo, ali ako ce me neko - neka opterecivati, ma odoh pecat' i rahat. Vaginalne manipulacije me samo odbijaju.
0
Desi se, ima zena koje ne mogu svrsiti, ili im je tesko svrsiti. Dobro je kad to kazu na pocetku, pa nekad mozes kroz pricu naci razlog i prici na drugaciji nacin, a ako suti o tome samo patnja za oboje. Komuniklacija je vrlo vazna, opustena atmosfera i otvoren razgovor, povjerenje prije svega. Ne cita niko nikom misli, to ima samo u SF filmovima.
Jedna moja prijateljica cesto kaze - Sazrela sam kao zena kad sam shvatila da muskarci ne citaju misli. Prije sam ocekivala da oni shvate moje ponasanje i potrebe i prekidala sam sa svakim jer me nisu razumjeli, dok nisam prvi put rekla muskarcu sta ocekujem, a onda se desilo cudo - on je to i ucinio. Sad sam sretna sa partnerom, jer imamo komunikaciju i jedno drugom govorimo svoje potrebe.
4
4