Higijena nakon seksa
Re: Higijena nakon seksa
Treba i jaje znati dobro spremiti.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ja mislim da da je ovo jedini post na zadnje dvije stranice, koji se moze povezati sa temom.
4
4
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Tako rodjak moj, svalerao se na sve strane, imao videoteku i zaposlio dvije svalerke a svo vrijeme bio u vezi. Kad je napokon ozenio, mlada ujutru poranila i pravo u videoteku i podijelila otkaze ...
3
3
I prije I poslije iako znam da je vagina samoprociscavajuci ekosistem u kome razlicite bakterije žive u miru
prekomjernim tusiranjem unistavam zasigurno prirodnu ravnotezu vaginalnih bakterija a ludo je i sto zasipamo nase vagine svakakvim intimnim proizvodima pogotovo za vrjeme mjesecnice koliko samo novaca bacimo na mirisljave tampone, uloske specijalne sapune, sredstva za vaginalno tusiranje!!
2
2
ne volim one zavjese sto nisu do poda ..
0
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Ma dobro, to stoji.
Al nekad ne stigneš prije.
A nekad nemaš uslova poslije.
Šta’š onda? Ništa, gaće navuci i do prve česme. Jal potoka.
Al nekad ne stigneš prije.
A nekad nemaš uslova poslije.
Šta’š onda? Ništa, gaće navuci i do prve česme. Jal potoka.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Obična voda, sapun, sasvim dovoljno bez da se pretjeruje i narušava prirodni balans.Angela je napisao/la: ↑18 mar 2021, 16:37 I prije I poslije iako znam da je vagina samoprociscavajuci ekosistem u kome razlicite bakterije žive u miruprekomjernim tusiranjem unistavam zasigurno prirodnu ravnotezu vaginalnih bakterija a ludo je i sto zasipamo nase vagine svakakvim intimnim proizvodima pogotovo za vrjeme mjesecnice koliko samo novaca bacimo na mirisljave tampone, uloske specijalne sapune, sredstva za vaginalno tusiranje!!
Jer bolje je izbjeći razne infekcije, bakterije i slično. To nam ne treba, je li tako
1
1
Neću reći kakva mi se slika stvorila pred očima
Čovjek, kanister, gepek jel'...
1
1
Prica moj prijatelj, njegov otac vazda kanister vode u autu ima. Kaze da se opere.
Navodno, prema njegovom vjerovanju, "bije ga maler ako se poslije seksa ne opere" (porijeklom su iz Srbije, pa odatle taj izraz), a navodno jednom nije imao vode poslije seksa u autu i sletio s puta.
Navodno, prema njegovom vjerovanju, "bije ga maler ako se poslije seksa ne opere" (porijeklom su iz Srbije, pa odatle taj izraz), a navodno jednom nije imao vode poslije seksa u autu i sletio s puta.
4
4
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
kod mene pored vode u kanisteru u autu je set obavezne opreme:
roštilj, sikirica, potpala, koji čutuk i čumur
voda mi prevashodno treba da operem ruke prije stavljanja mesa
3