Kuhanje na polako...storm je napisao/la: ↑19 nov 2020, 11:03 Sve je to zakonski solidno uokvireno...
Ali u praksi, djeca su jako loše zaštićena.
Reagira sustav, ali dok se to pokrene, i dobije neki epilog, djetetu je nacinjena nepopravljiva šteta.
Mislim da samo kompletno podizanje svijesti, naobrazba, i edukacija, mogu popraviti stanje.
Isto kao u prometu... Šta koristi 100 godina zatvora, kad je idiot pokupio pješaka..
Borba protiv nasilja nad djecom
Re: Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad djecom
0
..jednom sam sinu da samarcic kad sam dava repeticije iz matematike...jedan jedini put...cerke vise puta..al jedno mene brine kad danas gledam klince je kako zaštititi roditelje od djece ..i ne šalim se
0
Mene niko nikad nije ni dirnuo.
Ostre kazne bih uveo za svako fizicko zlostavljanje djece, ali ne treba zapostaviti ni posljedice mentalnog zlostavljanja. I tu bih uveo ostre kazne.
Ne mogu se sjetiti nijednog primjera da sam bilo kako ruzno tretiran od roditelja.
Ostre kazne bih uveo za svako fizicko zlostavljanje djece, ali ne treba zapostaviti ni posljedice mentalnog zlostavljanja. I tu bih uveo ostre kazne.
Ne mogu se sjetiti nijednog primjera da sam bilo kako ruzno tretiran od roditelja.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
fizičko, psihičko, emotivno, sajber i zanemarivanje kao vid zlostavljanja...sve su to vrste nasilja...
baš sam danas s djecom o tome dosta razgovarala. ova slikovnica za koju sam link ostavila je super materijal za razgovor o ovoj temi s djecom mlađeg školskog uzrasta.
baš sam danas s djecom o tome dosta razgovarala. ova slikovnica za koju sam link ostavila je super materijal za razgovor o ovoj temi s djecom mlađeg školskog uzrasta.
2
2
..iako sam davnonrodjen kad je makljaza bila dio odgoja nikad me majka i caca nisu udarili..nikad...al zato sam popio mazu od nastavnika nema kraja..i brat je znao Dat po koju pedagošku..al ne shvacam to ko maltretiranje nit imam zamjerki nije to bilo ubijanje ..
0