Brak
Re: Brak
Na koje stvari bračni ugovor formalno obavezuje?
Sudovi u Americi su par puta potvrdili da bračni ugovor formalno ne obavezuje na vjernost. Ovo ja samo da se diskutuje.
Sudovi u Americi su par puta potvrdili da bračni ugovor formalno ne obavezuje na vjernost. Ovo ja samo da se diskutuje.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31110
Pa znas kad je bosanac pitao.arapa : a kako vi zivite s dvije zene?
- Isto kao i vi samo se ne krijemo
3
2
1
1
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Ma ja pod brakom mislim na zajednicki zivot s nekim s kim si nasao sklad, bilo to na papirima ili ne. Onaj osecaj kad imas nekog kome se mozes potpuno prepustiti, i isto dobiti zauzvrat tu vise niko ne postoji. Kakvi otvoreni i poluotvoreni brakovi
2
1
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Situacija je slijeseca
Ona je bila udata za osobu A , vrlo kratko. Razvela se i udala za osobu B s kojim je u braku 20 godina. Dvije odrasle.kcerke i sina od 7 godina imaju. Za cijelo to vrijeme ona se vidja sa osobom A koji se nikad ozenio nije. Na nacin da to osoba B zna. I ne samo on, vec svi iz okoline. Djecak je slika i prilika osobe A. Kada je rodjen htjela je da ostavi B i vrati se osobi A koji je to predlozio , starao bi se i za kcerke. B je izjavio da ce se ubiti ako ona ode. Ostala je ali sada otvoreno na ocigled okoline i familije odlazi kod osobe A povremeno.
Ja ne znam je li vam.ovo shvatljivo, ja evo.probavljam informaciju cijelo popodne i nista
Ona je bila udata za osobu A , vrlo kratko. Razvela se i udala za osobu B s kojim je u braku 20 godina. Dvije odrasle.kcerke i sina od 7 godina imaju. Za cijelo to vrijeme ona se vidja sa osobom A koji se nikad ozenio nije. Na nacin da to osoba B zna. I ne samo on, vec svi iz okoline. Djecak je slika i prilika osobe A. Kada je rodjen htjela je da ostavi B i vrati se osobi A koji je to predlozio , starao bi se i za kcerke. B je izjavio da ce se ubiti ako ona ode. Ostala je ali sada otvoreno na ocigled okoline i familije odlazi kod osobe A povremeno.
Ja ne znam je li vam.ovo shvatljivo, ja evo.probavljam informaciju cijelo popodne i nista
3
1
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31110
B joj je pjesme pise,A hopa cupaIskra je napisao/la: ↑31 jul 2021, 18:35 Situacija je slijeseca
Ja ne znam je li vam.ovo shvatljivo, ja evo.probavljam informaciju cijelo popodne i nista![]()
1
1