Najbolji ćevapi u BiH
Re: Umro bosanski kralj ćevapa, čuveni gazda Želje
Ja jedem ćevape kod Ferhatovića i malu pljeskavicu s kajmakom u Mrkvi. Samo tu.
Ko naidje nek probam, spomenut će me.
Ko naidje nek probam, spomenut će me.
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Znaci, ovo je ustaljena praksa u Zelji. I sam sam sve ovo ovako dozivio, nimalo ugodan osjecaj. A Hari....zasluzuje bas ovolika slova.dmr je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:46ovo sam i ja htio reci, gledam ima li mjesta, lik govori ima ima, haj sjedaj ovi su zavrsili, .... ista stvar i meni, sjedajte ovdje a ja jos nisam gotov. mislim![]()
Da stvar bude gora, jako brzo jedem i uglavnom zurim, nisam dosao u Sa da sjedim u cevabdzinici![]()
Od tad idem u mrkvu, vise mi se svidjaju cevapi a pogotovo nunčići![]()
a da se i ja jednom u zivotu slozim s hadzijom, u hariju su najbolji cevapi na kugli zemaljskoj![]()
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ja tebe stalno spominjem. Kad tracam sa ostalima po PP.
2
1
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
ne dolazi mi mention
0

- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Meni je jedna osoba iz Travnika rekla da je tamo Hari samo "izvikan" kao što je kod nas u Sa Željo. Navodno postoje i bolji ćevapi u Travniku. A Hari je meni lično ekstra, ćevap kao ćevap. A somun već... dalo bi se diskutovati.
Što se tiče naše čaršije, najradije odem u Peticu kod Ferhatovića. A u cijelom gradu rekao bih da je Zmaj tito.
Što se tiče naše čaršije, najradije odem u Peticu kod Ferhatovića. A u cijelom gradu rekao bih da je Zmaj tito.
0
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
U Zmaju sam jeo jednom. Ekstra. Ali nisam svugdje u SA, pa ne bih smio potvrditi da su najbolji. Definitivno bolji od Zelje. Sto se Travnika tice, mozda si imao peh, zbog guzve i sl. Pokusaj Plava Voda naredni put, fino vani, potok zubori, milina zaista. Bolja lokacija od Harija.East_side je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:00 Meni je jedna osoba iz Travnika rekla da je tamo Hari samo "izvikan" kao što je kod nas u Sa Željo. Navodno postoje i bolji ćevapi u Travniku. A Hari je meni lično ekstra, ćevap kao ćevap. A somun već... dalo bi se diskutovati.
1
1
To ja ukinem privremeno, da se ne zna.
1
1
Zaboravih.storm je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:4220kuFatih je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:36
Nu, ja pojeo farmu krava u cevapima, i "jedan radni dan" brasna u "Klas-u" u somunima (pa i lepinama).Tebe je neko ocito mrzio u Travniku. Meni sve super svaki put donesu. Pojedem 20-ku, odem negdje lutam, pa prije nego krenem kuci, pojedem opet 5-cu, jer, ne nam kad cu opet naci vremena za Travnik.
Ja za deset moram biti dobro gladan... Osam bi mi bilo taman![]()
0
Ne održava se vitalnost dvadesetih godina, dvadesetkom cevapa
1
1
Me ne, naravno. Samo biti aktivan. Ali, iako ni sam to ne radim cesto, fakat ne mozes spucati 20-ku?
0
Meni su u Zmaju na stanici najbolji cevapi.
Dobro si i oni u Travniku, ali samo u Hariju.
Dobro si i oni u Travniku, ali samo u Hariju.
2
1
1
1
Kod nas u firmi je tradicija da petkom jedemo cevape, i to uvijek iz Zmaja.
1
1
ja ne jedem s lukom 
1
1

Zenicki su najbolji, dzabe se svadjate.
Ja sam na njima odrast'o I vidi me kaki sam.
Ja sam na njima odrast'o I vidi me kaki sam.
0
Tražili smo se po prethodnim životima