Gdje putujete?

Naši odmori, preporuke, iskustva...
Odgovori
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 10499

Re: Gdje putujete?

Post Postao/la MunDzi »

exliberal je napisao/la: 11 maj 2026, 21:17
MunDzi je napisao/la: 11 maj 2026, 21:12 Moze li se smotati nekoliko cilima u Maroku, pa na avion? :hm
Previse supljaka....ako budes kupovala odes u zenski collective...to su zajednice gdje razvedene ,udovice ili zene koje su muzevi otjerali zive. One prave te cilime ( I njihove poznatr sapune) i tu znas sta kupijes...
Jel se ono u Maroku moras cjenkati? Ako mora, shopping bi zaobisla. To bi bilo smarajuce.

Vidis nije mi palo na pamet da bi se moglo ukombinovati i posjeta Maroku kad se vec ide u Spaniju. Hvala za ideju. :ok
0
exliberal
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6284

Re: Gdje putujete?

Post Postao/la exliberal »

MunDzi je napisao/la: 11 maj 2026, 21:25
exliberal je napisao/la: 11 maj 2026, 21:17

Previse supljaka....ako budes kupovala odes u zenski collective...to su zajednice gdje razvedene ,udovice ili zene koje su muzevi otjerali zive. One prave te cilime ( I njihove poznatr sapune) i tu znas sta kupijes...
Jel se ono u Maroku moras cjenkati? Ako mora, shopping bi zaobisla. To bi bilo smarajuce.

Vidis nije mi palo na pamet da bi se moglo ukombinovati i posjeta Maroku kad se vec ide u Spaniju. Hvala za ideju. :ok
U kojim se arapskim zemljama necjenkas....ja kad sam hodao sa gospojim oni nude vuku za rukav. Par puta odem sam, volim tako da svrljam niko me I negleda (ovi u rijadu su mi rekli da licim na Lebanese ) mozda zbog toga...helem usao u prodavnicu , selam..selam...gledam one ukrasne tanjire, posto..odvali cifru... reko daj mi tih 5 I ovih 5 al za ovu cijenu..i ove papuce...aaa nemoze, djeca place kod kuce ..gladna...spusti on cijenu za tanjire al nece za papuce...pita me jesi ti musliman..nope, kjafir...aaa...nemogu papuce..drugi put..rekoh insalah drugi put...ja krenuo kad one zamnom..Evo papuce..😂😂😂
..
3
3 slika
Odgovori

Natrag na “Putovanja”