nisam te nista pitalaRamzess je napisao/la: ↑08 apr 2021, 07:02Ne svidja mi se, kicasto ... ulaz kao u Bijelu Kucu, a iza trpezarija sa dvije sobice i kupatilom ...![]()
Dakle obavezna veranda ispred ulaza da se zaklonis od kise i snijega kad skidas obucu. Nekih 5 metara verande. Potkrovlje podici bar za pet redova blokova i napraviti spavace sobe. Ili hobi sobe, sta god, samo da se iskoristi prostor. Ovako ovo je prostorcid ...
... i parkirat' neko nepijacno auto. Mislim moze i audi ali ne karavan ...![]()
Dom iz snova...
Re: Dom iz snova...
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Znam jednu skoro identicnu ovakvu. Malkice veca, i boje u skladu sa pustinjom. Jedino, morala bi se seliti u USA.Miss Y. je napisao/la: ↑08 apr 2021, 07:30nisam te nista pitalaRamzess je napisao/la: ↑08 apr 2021, 07:02
Ne svidja mi se, kicasto ... ulaz kao u Bijelu Kucu, a iza trpezarija sa dvije sobice i kupatilom ...![]()
Dakle obavezna veranda ispred ulaza da se zaklonis od kise i snijega kad skidas obucu. Nekih 5 metara verande. Potkrovlje podici bar za pet redova blokova i napraviti spavace sobe. Ili hobi sobe, sta god, samo da se iskoristi prostor. Ovako ovo je prostorcid ...
... i parkirat' neko nepijacno auto. Mislim moze i audi ali ne karavan ...![]()
![]()
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Moja kuca iz snova je na dva sprata, ima garazu, dvoriste ispred i iza kuce, bazen ni prevelik ni premal onako taman mjera.
0
Mozel se doći na odmor?
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ta dva sprata dovoljno velika da stanu 4 spavace, 2 hodnika, kuhinja velika, dnevni boravak, 2 kupatila, ostava, radna soba, soba za ves.. 
0
Moze se doci. A za odmor, eh, to vec nisam siguran.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Na simsu kad pravim kuce uvijek mi ispadnu prevelike nemam osjecaja za prostor u igrici toj 
0
Ja bih ovako nešto napravio u posavini...
Samo malo moderniji materijali, ali suštinski tako baš...
Samo malo moderniji materijali, ali suštinski tako baš...
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
Tas Careaga, umetnik koji je renovirao baroknu crkvu iz XVI veka u Španiji i pretvorio je u svoj dom
https://branasdivineworld.com/enterijer ... -mali-raj/
mi lajk it

https://branasdivineworld.com/enterijer ... -mali-raj/
mi lajk it

2
1
1
1
Jednostavna kućica, samo da imam svoju slobodu i mir, oko kuće dovoljno prostora da mogu imati svoju intimu, da uživam u ljetnim noćima bez dobacivanja od komšije jesam li zalila bašču
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Ovu na kraju male vale...
Da je rukama svojim sredim, svaki kamen vratim, i onda blejim u njoj, idem na panule, , provjeravam vršu, odem potezati parangal...
Da je rukama svojim sredim, svaki kamen vratim, i onda blejim u njoj, idem na panule, , provjeravam vršu, odem potezati parangal...
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.