Koji smartphone odabrati?
Re: Koji smartphone odabrati?
Vidi na gugletu zna biti foldera po aplikacijama, npr viber fejsbuk ovo ono, malo pročačkaj.
Što se tiče izvoza, misliš s mobilnog d aprebaciš na gugl ili kontra?
Što se tiče izvoza, misliš s mobilnog d aprebaciš na gugl ili kontra?
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Imaš u library foldere
A kad klikneš na account imaš backup provjeri jel kompletirano
A kad klikneš na account imaš backup provjeri jel kompletirano
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- radostan dan
- Etablirani član
- Reactions: 6494
kontra, sa gugla na novi telefon, mislim da ću u ponedeljak naručiti novi...
i dalje ostaje sumnja da nisu sve slike na guglu...mada one što se tiču majke jesu, fale čini mi se neke moje sa ljetovanja 2019. i ove sa vibera što sam primio.
al dobro, kako je moglo biti, zadovoljan sam.
no, ipak cu za svaki slučaj probati naći displej za xperiu ili polovnu xperiu.
0
Sa gugleta jednostavno skineš slike na komp ili se s novim uređajem prijaviš na isti akaunt i skineš, jednostavno.
Hajd u ponedeljak vidim s ovim komšijom što se bavi opravkama teljefona, pa ti javim.
Hajd u ponedeljak vidim s ovim komšijom što se bavi opravkama teljefona, pa ti javim.
0
Ja imam neke bitne fotografije na Google drive, I uvijek imam onda pristup, neovisno o svemu...radostan dan je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:30vodeći se sistemom uzaludnih pokušaja i izmoravanja protivnika (u narodu poznatom kao - ne Hebe lijep nego uporan), uspio sam individualno und samostalno da nađem slike na gugl disku.
prije nego nastavim i neupitno zaserem trenutni i slučajni uspjeh, dva pitanja:
1.gdje i kako da izvezem slike
2.skontao sam da mi nema slika koje sam primio putem vibera
šta činiti, u nastavku tri upitnika
A jest ono... Google photo je čudo, kojeg nismo nekad ni svjesni. Ja sam tamo našao dosta stvari, za koje sam mislio da su izgubljene...
Slikaj mi taj mob i tip modela
0
poceo mi je javljati neki cudan problem sa punjacem
kao usla voda bla bla
al to samo sa onim brzim
sa sporim normalno puni al dva sata
tako da necu jos trositi pare nego je to jos jedan nacin kako se uciti strpljenju
kao usla voda bla bla
al to samo sa onim brzim
sa sporim normalno puni al dva sata

tako da necu jos trositi pare nego je to jos jedan nacin kako se uciti strpljenju

0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 

Uspjeo sam nabaviti potpuno novi Huawei P30-PRO... 
Zadnji Huawei sa Googlom...
Napunio sam ga, napravio 16 IMEI updejtova, drkam ga več puna dva dana, a baterija na 13%...

Zadnji Huawei sa Googlom...

Napunio sam ga, napravio 16 IMEI updejtova, drkam ga več puna dva dana, a baterija na 13%...

2
1
1

- Russki
- prince of idiotism
- Reactions: 24154
hahahah to sam i ja sad uradio
imo jedan skupocjen...8 godina brt mi trajo i slupam ga slucajno al mogo jos radit...
i rekoh ajde sad cu uzet ovaj jeftiniji ako reko i padne negdje da mi ne bude zao
i zao mi je
što nisam skuplji uzeo
2
1
1

abysmal depths are flooded
ja sam nedavno uzela xiaomi redmi note 14 + i sad za sad mi je ok...dobre su mu kamere...
1
1

Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 

ja sam nedavno uzeo skuplji
necu se vise zajebat
2
1
1

- dmr
- bad karma
- Reactions: 27331
Nakon godina i godina samsungovanja i ja sam presao u jabucare 
I nisam se zajebo, jabuke su zdrave

I nisam se zajebo, jabuke su zdrave

2
1
1

Attention! Don't panic! The Shemsa is ON!
- dmr
- bad karma
prelaz sa androida na ios je blago rečeno gadan, dok se sve prenese, sinhronizira, ... dok se stvore nove navike i oslobodimo se starih. Najveći razlog zbog kojeg sam se ja prebacio je baterija, na iphone je značajno bolja. Najviše to primijetim kad idem na jednodnevno planininarenje, samsung nije mogao izvući cijeli dan, iphone može bez problema.
0
Mene je najviše odbila zatvorenost sistema. Mi smo pametni i mi znamo kako treba, zato češ se ti prilagoditi nama. E, neče iči...dmr je napisao/la: ↑17 jun 2025, 14:10prelaz sa androida na ios je blago rečeno gadan, dok se sve prenese, sinhronizira, ... dok se stvore nove navike i oslobodimo se starih. Najveći razlog zbog kojeg sam se ja prebacio je baterija, na iphone je značajno bolja. Najviše to primijetim kad idem na jednodnevno planininarenje, samsung nije mogao izvući cijeli dan, iphone može bez problema.

Što se baterije tiče, Huaweiu opraštam puno toga što bi mogli bolje srediti upravo radi baterije...

Drkam taj novi telefon non stop, jer moram srediti od banaka do svega, pa baterija gladko izdrži dva puna dana...

1
1

- Đimšiti
- Sleepless FM
- Reactions: 8968
Slab sam poznavalac smartfona, pa sam se nakon što mi je neko drpio fontele, zeznuo i kupio ovaj što nema magnetometar i žiroskop. Ne mogu sada koristi aplikaciju Stellarium kada sam van Sarajeva da pronađem neki nebski objekat. Nebo van velikih gradova je prenapućeno zvijezdama pa se brzo izgubiš u orijentaciji, imaš utisak da ništa nije na svom mjestu, onako kako vidiš iz grada.
1
1

“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- dmr
- bad karma
pa brt ako ti treba nešto posebno i ako ti je važno, trebao si obratiti pažnju na to. Razlika u cijeni između uređaja je upravo zbog toga.
evo usporedbe dva različita samsunga, dvije krajnosti, razlika u cijeni, sitnica, samo 10x
a naravno da imaš hrpu modela između koji pokrivaju baš sve budžete i potrebe
evo usporedbe dva različita samsunga, dvije krajnosti, razlika u cijeni, sitnica, samo 10x

a naravno da imaš hrpu modela između koji pokrivaju baš sve budžete i potrebe
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.