Onda barem ti razumiješ, zašto kod mene Apple nema šansi...pink floydd je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:47i ja koristim Nova launcher već godinamaMehaning je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:46
Pogledao sam jako dobro...![]()
U biti kad kupim novi smartphone, prvo mu izbacim tvornička podešavanja i instaliram "Nova launcher", gdje se može ama baš sve podesiti, kako meni paše...![]()
Kod jebene obgrižene jabuke, moraš upotrebljavati telefon tako, kako su ameri zamislili, a meni to ne paše...![]()
Koji smartphone odabrati?
Re: Koji smartphone odabrati?
1
1
Jos postoji taj launcher..Mehaning je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:46Pogledao sam jako dobro...![]()
U biti kad kupim novi smartphone, prvo mu izbacim tvornička podešavanja i instaliram "Nova launcher", gdje se može ama baš sve podesiti, kako meni paše...![]()
Kod jebene obgrižene jabuke, moraš upotrebljavati telefon tako, kako su ameri zamislili, a meni to ne paše...![]()
Furao sam nekad davno to bilo je cool sve mozes po svome raditi skidati teme.. tad sam sve skidao sa black marketa.. bio je dobar i shell 3D nesto slicno kao nova..
Jedino mana sto usporava mob uzima bas memorije i baterije vise..
0
ALPHA ET OMEGA
Meni baterija kod više od dvije godine starog telefona drži dva dana, iako ga imam non stop po rukama, a procesorski manjak još nisam osjetio, čak ni kada gledam "step" modele na telefonu...R4IN je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:52Jos postoji taj launcher..Mehaning je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:46
Pogledao sam jako dobro...![]()
![]()
Furao sam nekad davno to bilo je cool sve mozes po svome raditi skidati teme.. tad sam sve skidao sa black marketa.. bio je dobar i shell 3D newto slicno kao nova..
Jedino mana sto usporava mob uzima bas memorije i baterije vise..
0
Forumanje guta bateriju....a ti vjerojatno većinom to s compa.
0
Pa moze ti biti kad ga koristis samo za poruke i pozive..
0
ALPHA ET OMEGA
Definitivno je Android otvoreniji za podešavanja i to je svakako plus. I meni su zbog toga draži Androidi. Iskreno iPhone me nikada nije puno dojmio, ali da je stabilniji u radu (bas zbog te zatvorenosti) stvarno jeste
1
1
samo malo provociram 
A najbolje od svega sto ti ne trebaju nikakvi antivirusi
0
ALPHA ET OMEGA
Ne. Više sa telefona...
Kao i sada recimo...
1
1
To si zaključio na osnovu čega...
Talog u šolji kave...
4
4
Pa sve zavisi koliko koristis mob ja koristim za sve pa mi ne moze baterija toliko biti, a najvise mi uzima forum ,gifovi i video..
0
ALPHA ET OMEGA
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15629
Ma kod svakog mob vremenom slabi baterija
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
veceras sam saznala za xiaomi mi 10 pro
https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena ... -10055.php
108MP zadnja kamera a prednja 20 MP
sto vise cekam i razmisljam sve mi je gore
sto vise cekam i razmisljam sve mi je gore
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Imaju i one nokie od prije 10+ Godina sto su imale meninse cini 32MP..smajlic je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:34 veceras sam saznala za xiaomi mi 10 pro
sto vise cekam i razmisljam sve mi je gore![]()
1
1
ALPHA ET OMEGA
Mislim da mi je bolja kamera bila na samsung s4 nego na ovom redmi note 8 od 48 mp.smajlic je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:34 veceras sam saznala za xiaomi mi 10 pro
0
ozbiljnoAtomic je napisao/la: ↑14 jan 2021, 22:08Mislim da mi je bolja kamera bila na samsung s4 nego na ovom redmi note 8 od 48 mp.smajlic je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:34 veceras sam saznala za xiaomi mi 10 pro
cini mi se da fakat ovi MP ne igraju veliku ulogu
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
I ne igra ulogu ukupni broj, vise igra gustoća
1
1
samo malo provociram