Otaj 13 pro sam uzeo
Koji smartphone odabrati?
Re: Koji smartphone odabrati?
Nek se može forumati, dobro jeMalena je napisao/la: ↑31 aug 2022, 12:20 Ja sam sad za sad zadovoljna Xiaomijem. Prvo sam uzela 8 Pro, pa električaru 9, pa sad sebi 9 Pro a curi dala osmicu. Uglavnom nemam problema i baš sam zadovoljna.
Momak ima Samsung, nije nešto aman zamanDobio je Iphone i prvi dan je bilo wow, drugi dan ostavio ga i uzeo svoj Samsung.
Doduše, kod mene niko nije plaho zaluđen tehničkim uređajima, tako da sasvim svejedno koji je, samo da se može porukati i javiti :malagano

1
1

- Moonlight
- Menadžerska legenda
- Reactions: 13565
Neka nisi Samsung. Ja sam se u njega razocarala nakon Huaweia.
1
1

Kad su misli u boji, život nikad nije siv 

I to sam već čuo od dosta njih...po svemu je bio huawei u prednosti...
Kažem, da huawei nije hendikepiran onim glupostima, sekunde se ne bi predomisljao...
Ima poznanik onaj 12pro Xiaomi... Kao neki flagship model.
Pregrijava mu se baterija... I kad sam čitao neke recenzije, sukus mišljenja je, da su zbubali impozantne komponente, od kamere, memorije, procesora, do baterije... Ali do zla boga loše ukomponirali...
Dok su oni srednjeg i nižeg razreda, i dalje Best buy... Valjda je taj segment, u ovom trenutku i realan domet Xiaomi...
0
Xiaomi je bolji starijih verzija. Po meni 8 pro je bolji od 9 pro po svim karakteristikama.
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- Russki
- prince of idiotism
- Reactions: 22963
vratit cu se na nokiju triest tri deset bgm ovo mi samo zivce vadi
2
2

abysmal depths are flooded
Samo da prijavim
Trenutni dojam je, da sam se zahebo sa iphone
Ako pričamo o brzini…ne znate vi šta je huawei
Trenutni dojam je, da sam se zahebo sa iphone
Ako pričamo o brzini…ne znate vi šta je huawei

0
Xiaomi pro zakon 

0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Ne znam … imao sam dosta različitih telefona i marki i modela (stvarno nisam Huawei) ali iPnone je stvarno stabilan i brz
0
samo malo provociram 

Xiaomi pro 

0
Nije samo ponavlja nego Xiaomi pro

0
Xiaomi pro pro pro 

0