BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:53
E pa vidis, u vrticu ih ne uce o razvedenim roditeljima, o samoj mami, o samom tati, o mami i tati...uce ih iskljucivo i samo o tati i tati ili mami i mami...Znaci da ih vaspitavaju i upucuju na taj put...Samo vi branite takve stvari...Mada mozda nemate decu ili nemate malu decu pa vam je svejedno i onda je lakse da budete neko ko sve razume i prihvata,u fazonu sta ima veze.ne diraju nas...Ne diraju ni mene, ne diraju ni moje dete...ali ih u vrticu/skoli opterecuju sa tim. Govore deci da je normalno i da kazu ako se osete kao suprotan pol...Sta je to nego na silu ubacivanje u glavu male dece...
A jojjjjj....panicis i pretjerujes. Sigurno da znam daleko bolje od tebe sta i kako u vrticima i skolama na zapadu. Svjedok sam mnogih generacija koje su izrasle sasvim fino u mlade, pametne i znane ljude.....daleko pametnije od generacija svojih roditelja.
Te izrasle generacije nisu ni imale ovakva da nazovem rpedavanja,niti su ih ucili o tome...To je od skoro uvedeno...
I drugo, da razmisljaju kako treba u skoli bi uveli jedan can nakon nastave pa koji roditelj zeli da mu dete uci o tome dodju po dete nakon tog casa...a roditelji koji ne zele,jednostavno ne ostave dete na tom casu...Ali ne, oni ti namecu i dete je obavezno da prisustvuje tome.
I sve vise je tog prisiljavanja kao sto je pocelo za vreme kurona predstave...
Ja na svojoj stranici sjedim diskretno našminkan, u laganoj ženskoj garderobi nježnih boja i ispijam kafe uz razgovor - posjećuje me isključivo iznimno sofisticirana ženska klijentela, deklarirao sam se, naime, kao čedna i ćudoredna safistička poetesa
John Cleese je napisao/la: ↑26 dec 2025, 23:39
@Heidi hoćeš da razmijenimo linkove?
Ja na svojoj stranici sjedim diskretno našminkan, u laganoj ženskoj garderobi nježnih boja i ispijam kafe uz razgovor - posjećuje me isključivo iznimno sofisticirana ženska klijentela, deklarirao sam se, naime, kao čedna i ćudoredna safistička poetesa
Pa sad mene zoveš jer tražiš nešto zanimljivo i uzbudljivo
Pekmeza je napisao/la: ↑26 dec 2025, 05:07
Nemojte vi placati onlyfans pa nece one pokazivati nista.
Sve dok muskarci placaju da gledaju druge zene, nece naci sebi zenu koju oni zele. Posteno
A nije problem da zene nastave placati?
Ja ne plaćam ništa, doduše jesam sanjala sinoć sebe sa drugom ženom valjda u nedostatku muškarca