Re: Facebook
Prije nekih 15 dana poslala sam zahtjev za brisanje fb naloga. Još 15 dana treba da se suzdržim i da ne uđem, inače se fb nalog odmah reaktivira. A nisam ga skoro nikako ni koristila. Mislim da sam neko sa najmanje prijatelja na FB. Dva 
1
1
Hakuna Matata
Imam sve
Facebook, Instagram, Twitter, Gmail, Discord, Slack, Viber, What's up, Skype..I još svašta...
E nemam onaj TikTok i Snapchat
Facebook, Instagram, Twitter, Gmail, Discord, Slack, Viber, What's up, Skype..I još svašta...
E nemam onaj TikTok i Snapchat
4
2
2
2
test 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10042
Sve moje interese sam skupio na jedno mjesto, redivno dobivam osve od newsa što me zanima, član sam različitih grupa (učionica). Tu i tamo se čujem sa poznanicima iz Srbije, glavnom sam u "kontaktu" sa fotografima, šerujemo fotografije, uploaduejmo galerije, lajkamo, zezamo se, jer nam pandemija ne-omogućava da eventualno posjetimo jedni druge. FB i Instagram su okej, sve je dobro dok postoje mogućnosti da imaš kontrou nad svojim sadržajem, privtnosti (makar od strane drugih koistnika, kompanija svakako posjeduje tvoje lične podatke), i sl.
1
1
Zadnja izmjena: WhiskeyPete, dana/u 22 aug 2020, 09:12, ukupno mijenjano 1 put.
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
trebala si procitati uputstvo za upotrebu :mmm mozes ukljuciti da ti odobravas tagovanja
0
A što će ono izbjeljivanje slika i uredjivanje? Ja to ne kužim. Mislim ludilo.
1
1
A sad adio 
Onda necemo pitati kako znaš. :cek
2
2
hm, tek sad te nikako ne kontam, ko to radi? s tvojim slikama?
daj koju da i ja probam :hohoho
0
Ne zezaj da nikad nisi vidio fotošopiranu sliku:)))
Moja prijateljica Alex recimo to voli.
0
A sad adio