sikiriki je napisao/la: ↑14 aug 2026, 15:04
@dmr sjećaš se ove scene
teitmgz9ie5d1.jpeg
ne sjecam
izgleda da ja nisam tipican bik, nisam toliko prozdrljiv, moguce da su me zamijenili u bolnici
Kako ćeš ovo zaboraviti...jedna od najboljih epizoda.
Pa i ja sam bik, nisam nikad bila proždrljiva. Čitav život me pokušavali udebljati, mati me čak vodala po doktorima u srednjoj da vidi zašto sam tako sitna i mršava
Ali jesam hedonista, što jest jest.
MunDzi je napisao/la: ↑14 aug 2026, 15:11
Ja sam sad spucala dvije futrovane paprike. Jedna futrovana sa mesom i rizom, druga sa krompirom. I poslije sebi navadim i sladoleda sa kupinama.
Hocu li smrsati?
Screenshot_20260814_142032_Gallery.jpg
smajlic je napisao/la: ↑13 aug 2026, 22:12
Hajde da vidimo ima li ovdje ljudi koji su se uhvatili u kostac s kilogramima?
Sta vam je pomoglo da smrsate – dijeta, manje hrane, vise kretanja, neki svoj fazon... ili ste probali Ozempic?
Sta vam se pokazalo kao najbolja stvar za skidanje kilograma?
Mojoj mami prepisala doktorica trulicity injekcije, fazon ozempica.. kao nemoj ni slucajno ozempic, puno nuspojava ima
smajlic je napisao/la: ↑13 aug 2026, 22:12
Hajde da vidimo ima li ovdje ljudi koji su se uhvatili u kostac s kilogramima?
Sta vam je pomoglo da smrsate – dijeta, manje hrane, vise kretanja, neki svoj fazon... ili ste probali Ozempic?
Sta vam se pokazalo kao najbolja stvar za skidanje kilograma?
Mojoj mami prepisala doktorica trulicity injekcije, fazon ozempica.. kao nemoj ni slucajno ozempic, puno nuspojava ima
Je li joj to prepisala za dijabetes ili off-label za mršanje?
MunDzi je napisao/la: ↑14 aug 2026, 15:11
Ja sam sad spucala dvije futrovane paprike. Jedna futrovana sa mesom i rizom, druga sa krompirom. I poslije sebi navadim i sladoleda sa kupinama.
Hocu li smrsati?
Screenshot_20260814_142032_Gallery.jpg
Nemate disciplinu da bar jednu temu ne kvarite, a hocete smrsati.
Kod vas to vise nije zuta minuta. To je emocionalni spektar: zuta trazi cokoladu, crvena vino, plava samocu, a i za ljubicastu se moze napraviti protokol.