Davno sam ti rekla kakave su opasnosti pk tebe...a sad.me nrmoj plasiti. Hvala.
.
Davno sam ti rekla kakave su opasnosti pk tebe...a sad.me nrmoj plasiti. Hvala.
Kardiolog....joj sto sam znala.jednog mladog lijecnika iz Zenice, ali...cula sam da je otisao van BiH.
Dok sam bolovala koronu, javile su mi se aritmije... Nisu u potpunosti nestale, a i zbog jos nekih simptoma kazu mi da bi bilo pozeljno da provjerim, za svaki slučaj...
Ne bih mogla sada ni do Zenice, pogotovo ako je premlad
Svakako otidji..ne kazem bona sto je mlad, nego sto je odlican doktor.Dina je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:06Ne bih mogla sada ni do Zenice, pogotovo ako je premlad![]()
Zezam se, vidjeću ovdje, moram pitati mamu kod koga je ona bila na pregledu, znam da je isto radila privatno![]()
I da, nije mi zao trositi na zdravlje, ali bukvalno sve placam, svaki antibiotik, svaki nalaz i kada idem u Dom zdravlja ili našu bolnicu...
Tako da barem neću se maltretirati čekanjem...
Tu sam, samo sam u frciIskra je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:09Svakako otidji..ne kazem bona sto je mlad, nego sto je odlican doktor.Dina je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:06
Ne bih mogla sada ni do Zenice, pogotovo ako je premlad![]()
Zezam se, vidjeću ovdje, moram pitati mamu kod koga je ona bila na pregledu, znam da je isto radila privatno![]()
I da, nije mi zao trositi na zdravlje, ali bukvalno sve placam, svaki antibiotik, svaki nalaz i kada idem u Dom zdravlja ili našu bolnicu...
Tako da barem neću se maltretirati čekanjem......
Pa gdje si Dinceeee![]()