Marihuana

Medicinska dostignuća, iskustva, preporuke, kultura tijela, bolesti... Google dijagnostika zabranjena...
Mehaning
Proleter
Reactions: 6445

Re: Marihuana je za srca mladih dvaput opasnija od cigareta

Post Postao/la Mehaning »

storm je napisao/la: 05 nov 2020, 08:55
Buki je napisao/la: 05 nov 2020, 08:49
Ja sam za legalizaiju jer mi je toliko dosadno ovih dana da razmisljam da se pocnem drogirat ali sam tezak na parama. :meha2
Znam ih dosta...pravnici, doktori, menadžeri, koji smotaju dim navečer nakon stresnog dana...kažem, opasna je ta priča među mladima...
A ti...tebe teško može sad šta više i satrati :D
Podsjeti me na jednog tu :valja
Kaže fkt je glupo džankati se kao mlad...nemaš za dobru robu, potucas se, smeće kupuješ...
Treba se rokati sad kad sam situiran, sa pravom robom :D
Dim je štetan, zato se sve više ljudi poslužuje pametnijih načina konzumacije... :ovaj

I tko kaže, da se moraš napušiti... :sok
0
Lana
Moderator
Moderator
Reactions: 24740

Post Postao/la Lana »

Mehaning je napisao/la: 05 nov 2020, 09:05
Lana je napisao/la: 05 nov 2020, 08:53 Nista nije zdravo,ni jedno ni drugo.Iskreno grozim se kad govore kako je marihuna nest sasvim bezopasno,opustajuci itd. To je van pameti!!! Te ljude vidim na sta lice,kako su zapusteni,kako polahko udustaju mladi od svojih zivota.
Budali uzmi travu, i počet če ljepilo snifati... :zbunj

Čak i da mu sve uzmeš, opet če ostati budala... :ovaj
Tacno,ko krene tim putem tu nema spasa nikako.
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
storm
Administrator
Reactions: 38095

Post Postao/la storm »

Mehaning je napisao/la: 05 nov 2020, 09:02
storm je napisao/la: 05 nov 2020, 08:47
Pa dobro, nije ovo ni prvo takvo istraživanje, koje sam pročitao....a znam i bez istraživanja, da joint podiže puls dosta iznad normale...a kad je puls visok, svi se rizici podižu..
Ja i nisam protiv legalizacije...legalizirani su alkohol, duhan, države fino žive na konto toga, neka uberu porez i na tome, a ujedno će i kriminalu izbiti taj segment tržišta iz ruku...
Ali pričati kako je to nešto dobro, štetno je.
Desetljećima se piše o štetnosti alkohola, duhana, pa neka se i o tome piše...pa tko voli, do njega je.
A pojesti 9 tableta dnevno, naravno predpisanih od doktora, ne radi štetu... :face

Nečeš vjerovati, ali trčanje prirodom podiže puls još i više... :sok

Kao i kod svake stvari, pretjerivanje nije dobro... :meha1

Ali uspoređivati travu i duhan, nikako nije korektno. Duhan nema ama baš ništa koristno u sebi, dok su travom neki i raka izliječili... :meha2
Štetu radi lifestyle, naša genetika, medikamenti su sad hmm umanjivanje štete, na koju te opet nitko ne može prisiliti...

Nekorektno je i usporediti podignuti puls prilikom trčanja, aerobnih vježbi, nasuprot sjedenja sa đojom u ruci...
Oko lijećenja raka marihuanom ne bih...dokazano je da ublažava simptome, nuspojave kemoterapije, o nekom stavu da lijeći nema govora..dogode se čuda, da tijelo samo obračuna, pa se to pripisuje onda marihuani...
Naravno ne branim ni duhan, ni alkohol, samo me nervira to glorificiranje marihuane...
Netko i članke o tome naručuje, zar ne?
0
Mehaning
Proleter
Reactions: 6445

Post Postao/la Mehaning »

Ja se iz ove rasprave definitivno isključujem... :malagani
0
Desperado
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1725

Post Postao/la Desperado »

Nije to još uvijek dovoljno istraženo. Zato se ovoliko i čeka da većina zemalja daju zeleno svijetlo marihuani.

U članku ima i par gluposti.
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

MarlboroGold je napisao/la: 05 nov 2020, 12:21 Nije to još uvijek dovoljno istraženo. Zato se ovoliko i čeka da većina zemalja daju zeleno svijetlo marihuani.

U članku ima i par gluposti.
Ja i ne vidim nekih pretjeranih gluposti, osim što medicina i ne smije imati drukčiji stav bez čvrstih dokaza, i iscrpnih istraživanja...
jedino je nejasno, da li je to istraživanje temeljeno na isključivim konzumentima duhana, i isto tako isključivim konzumentima marihuane, pa se usporedjuje učestalost oboljenja srca...
0
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15634

Post Postao/la Moonlight »

Pa ako uništava ćelije karcinoma, sigurno ne radi mnogo dobra ni zdravim ćelijama.
Koliko sam upućena ima različitih vrsta marihuane. I ne razvija se ovisnost tako lahko. Poznajem ljude koji godinama konzumiraju, nekad na sedmičnom nivou, nekad mjesecima ne.
Na kraju krajeva, unosimo mi razna smeća u sebe, od gaziranih sokova, preradjene hrane itd....
Nisam je probala nikada, voljela bih nekad samo probati. Ali nešto više ne. Prezirem i duhanski dim.
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31164

Post Postao/la hani_jong_un »

kad je aki s malte naprska domestosom bude pravo zdrava
3
3 slika
1811
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Post Postao/la R4IN »

Ima 15 godina kako je nisam zapalio, kad se sjetim znala nam se vilica ukociti od smjeha :keke
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism
Reactions: 25354

Post Postao/la Russki »

Hannibal je napisao/la: 05 nov 2020, 14:36 kad je aki s malte naprska domestosom bude pravo zdrava
E al brt ima tu istine. Ne znam ja za Akija, ali vidi realno je tako godinama vec.

Ja sam ovim svojim dugo govorio da puše govno sintetsko prskano još vecim govnetom.

Psihoze zestoke bile.

Pretpostavljam da se i dan tako radi ili barem netko od njih.
1
1 slika
abysmal depths are flooded
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

Moonlight je napisao/la: 05 nov 2020, 12:40 Pa ako uništava ćelije karcinoma, sigurno ne radi mnogo dobra ni zdravim ćelijama.
Koliko sam upućena ima različitih vrsta marihuane. I ne razvija se ovisnost tako lahko. Poznajem ljude koji godinama konzumiraju, nekad na sedmičnom nivou, nekad mjesecima ne.
Na kraju krajeva, unosimo mi razna smeća u sebe, od gaziranih sokova, preradjene hrane itd....
Nisam je probala nikada, voljela bih nekad samo probati. Ali nešto više ne. Prezirem i duhanski dim.
Ma zaobici,ko moze nabaviti ulje to je ok.
Pusiti marihuanu je nesto sasvim drugo :lagani
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Russki je napisao/la: 05 nov 2020, 16:00
Hannibal je napisao/la: 05 nov 2020, 14:36 kad je aki s malte naprska domestosom bude pravo zdrava
E al brt ima tu istine. Ne znam ja za Akija, ali vidi realno je tako godinama vec.

Ja sam ovim svojim dugo govorio da puše govno sintetsko prskano još vecim govnetom.

Psihoze zestoke bile.

Polijevaju tu sa strihninom (otrov za miševe), pogotovo ovi što u "ormarima" uzgajaju skunk...UV light nema dana, nema noći, samo prži, u 3 tjedna roba je na tržištu...odvaljuje, ali puna smeća.
"specijalisti" znaju i sa heroinom impregnirati....ovdje je bilo ludilo s tim devedesetih, sad opet druga scena...kemija za 3 eura....što je još strašnije, svaki klinac ima u džepu ta tri eura....nama je bilo skupo, na sreću, mada sam gledao kako se raspadaju uživo...
0
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

storm je napisao/la: 05 nov 2020, 22:58
Russki je napisao/la: 05 nov 2020, 16:00

Psihoze zestoke bile.

Polijevaju tu sa strihninom (otrov za miševe), pogotovo ovi što u "ormarima" uzgajaju skunk...UV light nema dana, nema noći, samo prži, u 3 tjedna roba je na tržištu...odvaljuje, ali puna smeća.
"specijalisti" znaju i sa heroinom impregnirati....ovdje je bilo ludilo s tim devedesetih, sad opet druga scena...kemija za 3 eura....što je još strašnije, svaki klinac ima u džepu ta tri eura....nama je bilo skupo, na sreću, mada sam gledao kako se raspadaju uživo...
To ti kaem. Dok je bilo jos pravog kanabisa, super je bilo.

Odjednom se pojavio skank, pa ostale raznorazne vrste, kaos i horor zivi, vjeruj mi.

Imao sam prilike i da vidim gdje brtovi to modificiraju, nimalo lijepo.

Znao sam zapaliti, dobijem snagu nekakvu koda sam flakku uzo, ne znam ko mi glavu nosi.

Sreca, okano se toga.
0
Podrinjac
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1571

Post Postao/la Podrinjac »

Da je sve ko dzoja.
0
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

Ulje je top!
0
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

Ja ne koristim te opijate,ali jednom mi je rodjak donio CBD ulje,samo me uhvati vrtoglavica i san :apl
Za ovo drugo ilegalno,jbg da se ima viska novca za to,probalo bi se :cool
0
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict
Reactions: 27273

Post Postao/la Heidi »

Grohotom se nasmijah :oo
2
1 slika 1 slika
Odgovori