Mehaning je napisao/la: ↑05 nov 2020, 09:02
storm je napisao/la: ↑05 nov 2020, 08:47
Pa dobro, nije ovo ni prvo takvo istraživanje, koje sam pročitao....a znam i bez istraživanja, da joint podiže puls dosta iznad normale...a kad je puls visok, svi se rizici podižu..
Ja i nisam protiv legalizacije...legalizirani su alkohol, duhan, države fino žive na konto toga, neka uberu porez i na tome, a ujedno će i kriminalu izbiti taj segment tržišta iz ruku...
Ali pričati kako je to nešto dobro, štetno je.
Desetljećima se piše o štetnosti alkohola, duhana, pa neka se i o tome piše...pa tko voli, do njega je.
A pojesti 9 tableta dnevno, naravno predpisanih od doktora, ne radi štetu... :face
Nečeš vjerovati, ali trčanje prirodom podiže puls još i više...
Kao i kod svake stvari, pretjerivanje nije dobro...
Ali uspoređivati travu i duhan, nikako nije korektno. Duhan nema ama baš ništa koristno u sebi, dok su travom neki i raka izliječili...
Štetu radi lifestyle, naša genetika, medikamenti su sad hmm umanjivanje štete, na koju te opet nitko ne može prisiliti...
Nekorektno je i usporediti podignuti puls prilikom trčanja, aerobnih vježbi, nasuprot sjedenja sa đojom u ruci...
Oko lijećenja raka marihuanom ne bih...dokazano je da ublažava simptome, nuspojave kemoterapije, o nekom stavu da lijeći nema govora..dogode se čuda, da tijelo samo obračuna, pa se to pripisuje onda marihuani...
Naravno ne branim ni duhan, ni alkohol, samo me nervira to glorificiranje marihuane...
Netko i članke o tome naručuje, zar ne?