Fitnes, vježbe, savjeti...
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10389
Re: Fitnes, vježbe, savjeti...
Brt nisi valjda steroJide počeo uzimati?
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
Ovi nasi komplexasi udare se anabolikom pa uzmu pastetu da jedu na to , jos kosu izgube i jaja im se osuse ko klikeri..
2
2
ALPHA ET OMEGA
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
e, hajmo jedan trening 
probajte boni ove vježbe, ne treba oprema, nisu pretenciozne, uključuju cijelo tijelo i smisleni su pokreti
kako i navode, bodyweight i primal i to je to, ali funkcionišu. gađaju mišiće i osjećaš da svaki pokret radi posao.
nema brzine i gasa u prazno kao na onim videima što obećavaju brazilsku guzu za deset dana
eheto, ne morate probati
probajte boni ove vježbe, ne treba oprema, nisu pretenciozne, uključuju cijelo tijelo i smisleni su pokreti
kako i navode, bodyweight i primal i to je to, ali funkcionišu. gađaju mišiće i osjećaš da svaki pokret radi posao.
nema brzine i gasa u prazno kao na onim videima što obećavaju brazilsku guzu za deset dana
eheto, ne morate probati
0
ja sam za to da na sve treba gledat' pozitivno
u ovom slučaju penis izgleda veći
2
2
Ja sam nekog decka davno otkacila, javljao mi se stalno meni nesto se nije svidjao.. sad gledam izbacio story 2 metra u njemu,nabildao se al bas umjereno, tetovirao se, kosu nekako malo duzu pustio i braduu, bas prelijep 
0
Pa jest, cijeli je nekako veci, bas pravi muskarac postao
0
1