Kućna smetala - naši ljubimci
Re: Kućna smetala - naši ljubimci
bebaaa
jel samo jedno?
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Troje se okotilo. On je prvi.
3
3
Hrani mamu macu dobro da se oporavi. Eeeeee da joj je ko mogao malo pomoci da se okoti....moglo se tu manipulisati sa stomakom, asistirati kod okota.....pa da se spasu macici. Ali eto....takva sudbina. Pazi ih oboje molim te. Beze kazem, jer vidi se da si dobar insan i da pazis mace.....ali eto rekoh, ne mogu si pomoci a da ne kazem.Gudi2 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:31Troje se okotilo. On je prvi.a dvoje umrlo, nisu izašli na glavu. Već krepali
10 sati se poradjala. Dvorište mi bilo sve krvavo. Na jednom mjestu macic mrtav, na drugom ono sto ostane kad se koti...jutros ih zakopao u 5 dok nije ugrijalo da mi se ne usmrde. Zbog ptica, zaraze. I saprao vodom dvorište.
I uslikaj ih opet nekad ako se sjetis.
2
1
1
1
Ova mama maca je bila njanjava i jako mirna kad se još okotila prije oko godinu i nešto. Mislio sam jucer da ce i ona krepati, valjda zbog visoke temperature i sparine napolju. Bila je dosta razmazena maca kao mala i sad je isto. Fizicki je malo manja od drugih maca priblizne starosti. Nije agresivna i nekako izgleda nejako ako se uporedi sa drugim macama. Ove druge mace ili su puno zive, skacu, sejtanaju sa drugim macama, ili puno jedu ili su dosta agresivnije. Ona od toga nije nista. Bez vetarinara i posebne opreme tesko se tu nesto moze uraditi. Jer to je ipak medicinski/zdravstveni tretman, a i sigurno je i skupo. Svake godine macke mogu da se kote. Inace ovi prvi macici krepaju..dok joj se ne prosiri...tek iz drugog, treceg puta bude sve kako treba. Meni je cudno da je i jedan macic ostao ziv.MunDzi je napisao/la: ↑27 jun 2025, 01:16Hrani mamu macu dobro da se oporavi. Eeeeee da joj je ko mogao malo pomoci da se okoti....moglo se tu manipulisati sa stomakom, asistirati kod okota.....pa da se spasu macici. Ali eto....takva sudbina. Pazi ih oboje molim te. Beze kazem, jer vidi se da si dobar insan i da pazis mace.....ali eto rekoh, ne mogu si pomoci a da ne kazem.Gudi2 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:31
Troje se okotilo. On je prvi.a dvoje umrlo, nisu izašli na glavu. Već krepali
10 sati se poradjala. Dvorište mi bilo sve krvavo. Na jednom mjestu macic mrtav, na drugom ono sto ostane kad se koti...jutros ih zakopao u 5 dok nije ugrijalo da mi se ne usmrde. Zbog ptica, zaraze. I saprao vodom dvorište.
I uslikaj ih opet nekad ako se sjetis.![]()
Imam slika i od ovih mrtvih...nisu bas za gledanje :face
Uslikat cu ovog malog svakako. Samo spava i doji mama macu. I kad negdje ode mama maca zna da mjauce.
0
4
4
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Moja mala mačka
6
6
Casper on holiday 
6
6
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Gara uziva u petku 
5
5
isto radimo danas
mazimo se, ruckamo i pajkimo
4
4
Maze tvoje 
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Njegovo poziranje 
5
5
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3913
Nekad se najbolje igra s mojom prljavom kosuljom, sto je prljavija i masnija vise joj se svidja. I zenka hoce a muzjak nece ni blizu.
4
3
1
1
Pa nisi nam rekao da imas i ti macu

3
2
1
1
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3913