De expertizu
Štikle
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6651
Re: Štikle
pa jbg, sad se igraš samnom...dovodiš me u situaciju u kojoj je bio siroti buridanov magarac.
Buridanov magarac je primer ironije na Buridanovu tezu o slobodi volje. To je poslovično poznat magarac koji se nalazi između dva potpuno jednako udaljena plasta sena i, pošto nije u stanju da se odluči ni za jedan, on skapava od gladi. U psihologiji se uzima kao primer konflikta dvostrukog privlačenja, odnosno jake ambivalencije.
Usled jednakosti motiva magarac se ne može odlučiti na koju će stranu pre poći, te nužno mora uginuti od gladi.
3
3
- radostan dan
- Etablirani član

sigurna, a u isto vrijeme željna pažnje...
voli da dominira (bez vulgarnih primisli).
najčešće komunikativna i prijatna u situaciji 1 na 1 (ne nužno, ali je sam odabir boje i detalja tjera na to).
0
Auuuuuh :radostan dan je napisao/la: ↑18 feb 2021, 17:57sigurna, a u isto vrijeme željna pažnje...
najčešće komunikativna i prijatna u situaciji 1 na 1 (ne nužno, ali je sam odabir boje i detalja tjera na to).
0
- radostan dan
- Etablirani član

preĆero???Iskra je napisao/la: ↑18 feb 2021, 19:18Auuuuuh :radostan dan je napisao/la: ↑18 feb 2021, 17:57
sigurna, a u isto vrijeme željna pažnje...
najčešće komunikativna i prijatna u situaciji 1 na 1 (ne nužno, ali je sam odabir boje i detalja tjera na to).![]()
1
1
- radostan dan
- Etablirani član

Meni vala ova teta u crvenoj stikli na vrhu stranice ima gadan nokat na velikom prstu.
Odvlaci paznju sa obuce.
Odvlaci paznju sa obuce.
0
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Te sandale na vezanje je meni patnja nositi
moras ih malo stegnuti da ne spadaju, a kad odsnjiras isto oziljke po nogama da imas.
Al' dobro izgledaju na tudjoj nozi, i boja i sve
3
3
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Da, bas. Izgledaju samo lijepo ali su neudobne totalno. + moras imati za to bas dugu nogu da ne izgledas ko patka.
Sve te sa visokim kajsicima i povezicama se tesko kombiniraju.
Sve te sa visokim kajsicima i povezicama se tesko kombiniraju.
0
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Mogu one lepo da se uklope na neke krace haljinice ili suknjice i na farmerke. Nisu mi za neke elegantne kombinacije i da su pogodne za odecu koja je samo do ispod kolena. Al' definitivno su zadnja opcija kad je udobnost u pitanju 
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺