Hanifa M. (59) je, kako nezvanično saznaju Nezavisne, kuhinjskim nožem u nadlakticu ubola supruga Hasana (55) pogodivši krvne sudove, te je on nasmrt iskrvario. Ubistvu je prethodila svađa u porodičnoj kući.
Nakon što je iskrvario ona je očistila kuću, presvukla supruga i postavila nove tepihe, pišu Nezavisne. Potom je nazvala policiju i rekla im da se posvađala sa suprugom i da je on sam sebi nanio povrede od kojih je umro.
Policija je, navodno, pronašla krvave tepihe.
Kako navode iz Policijske uprave Doboj ona je u ponedjeljak uhapšena H.M. zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo.
“Za navedeno lice postoji sumnja da je istog dana u porodičnoj kući lišilo života supruga H.M., nakon čega je izmijenilo lice mjesta a potom zatražilo intervenciju policijskih službenika”, navode iz policije.
Dodaju da je ona juče uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.
N1
Ubojstvo u Doboju
Re: Ubojstvo u Doboju
Ja sam starija od električara
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Pazio ne pazio šta ću mu ja 
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Boze sacuvaj!
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2400
...eeeeeeeeeee, koji sam set nozeva sebi skoro kupila, zao mi ih je uopce koristiti, k'o skalpeli
...nedo bogo da tko naleti na me! 
0
Bice kad se sjetim