BIH i europske integracije
Moderator/ica: Moderator
BIH i europske integracije
Početi ću ovako...
BIH nema alternativu, osim težnje ka euro integracijama, kakva god bila, sve je ostalo po meni još gore...
A trgnuli su se, brexitom... Odjednom više gledaju na zapadni Balkan. Ipak je EU prvenstveno u ideji ekonomska zajednica.
Naravno nešto utvarati, da je bajno, nema potrebe... Ali da bi u perspektivi bilo bolje, svakako.
Trenutni lideri, mahom su za, ali svjesni, da je ulazak u EU, ujedno i njihov kraj, zato te izjave ja uzimam sa velikom rezervom.
Nije EU samo sloboda, da možeš u njemačku... Suprotno, proces približavanja, trebao bi kroz zakonske pakete usklađivanja zakonodavstva sa europskim, stvarati klimu,, da više nije glavni cilj izaći odavde...
Puno je tu još posla, ali bi trebalo dati i benefite.
BIH nema alternativu, osim težnje ka euro integracijama, kakva god bila, sve je ostalo po meni još gore...
A trgnuli su se, brexitom... Odjednom više gledaju na zapadni Balkan. Ipak je EU prvenstveno u ideji ekonomska zajednica.
Naravno nešto utvarati, da je bajno, nema potrebe... Ali da bi u perspektivi bilo bolje, svakako.
Trenutni lideri, mahom su za, ali svjesni, da je ulazak u EU, ujedno i njihov kraj, zato te izjave ja uzimam sa velikom rezervom.
Nije EU samo sloboda, da možeš u njemačku... Suprotno, proces približavanja, trebao bi kroz zakonske pakete usklađivanja zakonodavstva sa europskim, stvarati klimu,, da više nije glavni cilj izaći odavde...
Puno je tu još posla, ali bi trebalo dati i benefite.
0
Re: BIH i europske integracije
Pustite sad more... Sa lovom, na more možeš svuda...
(mala digresija... Zašto sad hrvati ne otvore granicu sa bih? Ionako crveni oni, crvena bih
)
Jako malo se priča o podizanju kvalitete života. Ekologija, tu će biti još takvih zaokreta, da se postigne zadovoljavajući uvjet pristupa.
A mislim, da će biti i aktivnije sve oko funkcioniranja države same... Entitet će postati čista formalnost... Završeni mokri snovi RS..
(mala digresija... Zašto sad hrvati ne otvore granicu sa bih? Ionako crveni oni, crvena bih
Jako malo se priča o podizanju kvalitete života. Ekologija, tu će biti još takvih zaokreta, da se postigne zadovoljavajući uvjet pristupa.
A mislim, da će biti i aktivnije sve oko funkcioniranja države same... Entitet će postati čista formalnost... Završeni mokri snovi RS..
0
..nema šanse da bih uđe sljedeći deset godina čak i uz dobru volju eu..nekako su eu i nato u svezi a rs u natu teško za povirovat..
0
Pa najbolji način da ih kao faktor remećenja neutraliziras.. Uzmi ih.
0
Nisu bile prilikom pristupa, ekonomski bugarska i Rumunjska, ništa bolje (ako ne i gore) od bih danas..
No bilo je strateških poteza... Tržište, crno more, i slično..
0
..govorim o političkoj situaciji..možda krene na bolje ima neki naznaka al to oko nata će bit vruć krompir..il mislite da neće.. 
0
Pa nije ni bilo nekog boljitka otkako su i Rumunija i Bugarska ušle u EU. Rumunija i nekako ali Bugarska...
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Pa sad... Ulaskom boljitak i nije zagarantiran... I dalje je sve do države, koliko će uzeti od toga, u kojoj mjeri iskoristiti.
0
A poznavajuci nas...
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
..a EU aparat ima kontrolu nad sredstvima iako je i kod nas novac isa u krivom pravcu..ali i individualno velike su mogućnosti povlačenje sredstva preko fondova koje ni ja nisam koristio djelom sto sam kao i ti virova da je sve namještaljka..a moglo se
0
U Bruxellesu je danas održan sastanak članova Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića, Milorada Dodika i Željka Komšića s predsjednikom Europskog parlamenta Davidom Sassolijem.
Sva tri člana predsjedništva danas u Bruxellesu imaju niz sastanaka s europskim uglednicima. Kako se vidi na televizijskim snimcima, Sassoli je dočekao članove BiH Predsjedništva tijekom dolaska u zgradu Europskog parlamenta, piše Dnevni avaz.
No, prilikom fotografiranja uslijedile su i male trzavice. Sassoli je, naime, ponudio članovima Predsjedništva da stanu ispred panoa za fotografiranje. No, Dodik je namjerno zaobišao Sassolija i stao s njegove druge strane, tako da se predsjednik EP-a našao između njega te Komšića i Džaferovića...pa nebi mu zamjerio nesto
Sva tri člana predsjedništva danas u Bruxellesu imaju niz sastanaka s europskim uglednicima. Kako se vidi na televizijskim snimcima, Sassoli je dočekao članove BiH Predsjedništva tijekom dolaska u zgradu Europskog parlamenta, piše Dnevni avaz.
No, prilikom fotografiranja uslijedile su i male trzavice. Sassoli je, naime, ponudio članovima Predsjedništva da stanu ispred panoa za fotografiranje. No, Dodik je namjerno zaobišao Sassolija i stao s njegove druge strane, tako da se predsjednik EP-a našao između njega te Komšića i Džaferovića...pa nebi mu zamjerio nesto
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149