Albanci su slozni i ujedunjeni, bez razlike na vjeru. Nije im bitno jesu li muslimani, katolici, ateiste, agnostici, itd, itd. Imaju samopostovanje. Vrijedni su. Rade slozno na lobiranju.
Kosovo Republika
Re: Kosovo Republika
Albanci su slozni i ujedunjeni, bez razlike na vjeru. Nije im bitno jesu li muslimani, katolici, ateiste, agnostici, itd, itd. Imaju samopostovanje. Vrijedni su. Rade slozno na lobiranju.
3
3
Ne bih rekla. Prije ce biti da oni odlicno znaju ko je ko, znaju sta su. Nema kod njih zbunjenih.Šabović Adis je napisao/la: ↑08 okt 2025, 15:24 Oh?
Treba poraditi na vjerskom osvještavanju i u njih, ne valja da se ne zna ko je ko i da se o tome i ne vodi računa...
2
2
Tu im se kapa mora skinuti.
Sloznost ako ista.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Gluposti ili ne, ali to ti je tako. Oni takve kao ti jedu za dorucak. Prije toga se prvo malo poigraju kao maca sa misem.Šabović Adis je napisao/la: ↑08 okt 2025, 15:51To one FGR fore?
Gluposti. Neće valjda muslimani izvršavati katolička naređenja? Ili agnostici muslimanska?
1
1
ovi sto su previse vjerski osvjesceni...manta im se.
a ovi koriste kako hoce nazive...Abanci, Kosovari, Šćipetari...i svejedno im kako ih komsiluk zove.
i nemaju tvrtka da se za njega svadjaju.
a ovi koriste kako hoce nazive...Abanci, Kosovari, Šćipetari...i svejedno im kako ih komsiluk zove.
i nemaju tvrtka da se za njega svadjaju.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Ma jok. Ljudi slozno pice svojim putem tako "neosvjesceni". Moze ih se voliti, moze ih se ne voliti, ali zasluzuju postovanje.Šabović Adis je napisao/la: ↑08 okt 2025, 16:27Kažem, treba to vjerski osvijestiti.
I, kako ispada, Albanac nije nacionalna odrednica, više je etnička. Poput Bosanac. Ili Srbijanac.
0
Ti ne moras. Ja ih postujem.Šabović Adis je napisao/la: ↑08 okt 2025, 17:50Šta, oni se prave da su jednaki svi iako znaju da nisu? Ili mi treba da se pravimo da ne kontamo razlike?
Šta tu treba poštovat?
1
1
Oni su odličan primjer. Uspjeli su u onom u čemu Jugosloveni nikad nisu i kojih nikad nije bilo više od 10% u cijeloj Jugoslaviji.
1
1