Pa mi imamo opoziciju. Za razliku od bosanskohercegovačkih Hrvata. Mislim ne svih. Jer ima i Hrvata koji glasuju za gradjanske opcije. Pojasnih upravo kako je Dzafer zasjeo u presjedništvo. Rastakanjem glasova na Mirsu.
Zoran Milanović
Re: Zoran Milanović Kizo..
0
A sad adio 
..da vidim oko Mostara se udružila oporba i pozicija bošnjačka..lupetaš po istom tragu
0
Ti meni kazes da lupetam? A navijaš za lika koji do 92 bio Jugosloven i ujutro se probudio odjednom kao nacionalista.
Lik koji je raselio vise BH Hrvata nego Turci.
Lika koji u prvom redu sjedi na obljetnici RS i progona, ubistava i silovanja HR naroda.
Lika koji je aminovao Posavinu i stoljetna Hr ognjista dao Srbima u zalog zarad hercegovačkog kamenjara.
Na kraju lika koji je unistio Hrvatima oporbu svojim lazima i podmetanjima.
I sad bi da zacementira HDZ i sebe u FBIH. Pa neće.
0
A sad adio 
..ti si opterećena s HDZ-on ..da ne kazem s Čovićem ..rekli bi Srbi ne cvjeta cvece ni u vaše poduzeće..nego kako da nema oporbe za izbore za Mostar..šutiš ..
0
1. BPS Sefer Halilović
2. Stranka za BiH
3. HKDU-BiH
4. SDP BiH
5. Hrvatska stranka prava BiH
6. SDS
7. HDZ BiH
8. BOSS – Bosanska stranka Mirnes Ajanović
9. SDA
10. LDS BiH
11. SNSD – Milorad Dodik
12. HDU BiH
13. HSP BiH
14. HDZ 1990
15. Naša stranka
16. A-SDA
17. HSP dr. Ante Starčević
18. SBB
19. HSS Stjepana Radića
20. DF
21. Prva stranka
22. HRS
23. Hrvatski savez HKDU-HRAST
24. Liberalna stranka BiH
25. Savez Stari Grad
26. Čapljinska neovisna stranka – Čapljina u srcu
27. Prva mostarska partija
28. Pokret most 21
29. Narod i pravda
30. Platforma za progres
31. Savez mladih snaga
32. Lijevo krilo
33. Nezavisna bosanskohercegovačka lista
34. Nezavisna lista Doboj-Sevlid Hurtić
I kad vec izbivaš s foruma, dodji makar obavješten na debatu.
2. Stranka za BiH
3. HKDU-BiH
4. SDP BiH
6. SDS
7. HDZ BiH
9. SDA
10. LDS BiH
11. SNSD – Milorad Dodik
12. HDU BiH
13. HSP BiH
14. HDZ 1990
15. Naša stranka
16. A-SDA
18. SBB
19. HSS Stjepana Radića
20. DF
21. Prva stranka
22. HRS
25. Savez Stari Grad
28. Pokret most 21
29. Narod i pravda
30. Platforma za progres
31. Savez mladih snaga
32. Lijevo krilo
0
A sad adio 
Čelnici dviju najvećih oporbenih stranaka s ljevice, SDP-a BiH i Naše stranke, potpisali su u srijedu sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Mostaru uz protivljenje bošnjačkih stranaka koje su ocijenile da na taj način pogoduju HDZ-u u stvaranju 'hrvatskog stolnog grada'.
0
Izgledniji scenarij od toga kojega si navela jeste Konačno Rješenje na ovim prostorima.Sarajka je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:48 Ispiša ga lik iz Bužima LOL.
Hrvati će 2022 postati pogranična nacionalna manjina u BiH. Ako Milanče i Plenki nastave srati..ovim tempom. Nazalost. Konstutivnost će biti mrtvo slovo na papiru, a HDZ lokalna nebitna strančica. Odoše poduzeća kao Elektroprivreda. Ode sve. To će potaći egzodus.
Tko to ne vidi,ne razumije se u osnove politike.
0
Vuk dlaku mijenja,ćud nikada.
..pa ovi s h predznakom obilato..aSarajka je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:53 1. BPS Sefer Halilović
2. Stranka za BiH
3. HKDU-BiH
4. SDP BiH
6. SDS
7. HDZ BiH
9. SDA
10. LDS BiH
11. SNSD – Milorad Dodik
12. HDU BiH
13. HSP BiH
14. HDZ 1990
15. Naša stranka
16. A-SDA
18. SBB
19. HSS Stjepana Radića
20. DF
21. Prva stranka
22. HRS
25. Savez Stari Grad
28. Pokret most 21
29. Narod i pravda
30. Platforma za progres
31. Savez mladih snaga
32. Lijevo krilo
0
havione ćete poslati i vojnu intervenciju? Idem u Anadoliju već! Od strahaTokmak je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:05Izgledniji scenarij od toga kojega si navela jeste Konačno Rješenje na ovim prostorima.Sarajka je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:48 Ispiša ga lik iz Bužima LOL.
Hrvati će 2022 postati pogranična nacionalna manjina u BiH. Ako Milanče i Plenki nastave srati..ovim tempom. Nazalost. Konstutivnost će biti mrtvo slovo na papiru, a HDZ lokalna nebitna strančica. Odoše poduzeća kao Elektroprivreda. Ode sve. To će potaći egzodus.
Tko to ne vidi,ne razumije se u osnove politike.
0
A sad adio 
Ti najprije kofol žališ što se Hrvati iseljavaju iz BiH ,a u sljedećoj rečenici se naslađuješ propašću Aluminija i nekih drugih javnih kompanija.
To se ,inače,zove licemjerstvo.
0
Pa nije Alminij hrvatski, nego krava muzara HDZ-a.
Logicno sto mi je u interesu da je propao. Na konto svih pa i Bošnjaka su se isplacivale astronomske premije, putovanja i otpremnine. A struja koristila.. subvencije uzimale od vlade FBIH i mog kantona SA. Koji najvise uplati..
To sto nemate oporbu.. nije moj problem. Ali da cu JA aminovati infuziju vasoj kriminalnoj hobotnici da bi me ti nazvao multikulturalnom, zajebo si se debelo kilercicu
1
1
A sad adio 
Zar nije tvoj kanton Bečki kanton?Sarajka je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:20
Logicno sto mi je u interesu da je propao. Na konto svih pa i Bošnjaka su se isplacivale astronomske premije, putovanja i otpremnine. A struja koristila.. subvencije uzimale od vlade FBIH i mog kantona SA. Koji najvise uplati..
To sto nemate oporbu.. nije moj problem. Ali da cu JA aminovati infuziju vasoj kriminalnoj hobotnici da bi me ti nazvao multikulturalnom, zajebo si se debelo kilercicu![]()
I kaj veliš, baka ti više nije šokica?
0
Tokmak je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:23Zar nije tvoj kanton Bečki kanton?Sarajka je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:20
To sto nemate oporbu.. nije moj problem. Ali da cu JA aminovati infuziju vasoj kriminalnoj hobotnici da bi me ti nazvao multikulturalnom, zajebo si se debelo kilercicu![]()
![]()
I kaj veliš, baka ti više nije šokica?![]()
Jeste. Znas da vucem na Skoru i tamburicu. No kakve to veze ima?
I moj caca uplacuje u KS. U penziji je.
0
A sad adio 
Sta bi ovo trebalo znaciti?Tokmak je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:23Zar nije tvoj kanton Bečki kanton?Sarajka je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:20
![]()
I kaj veliš, baka ti više nije šokica?![]()
0
Tražili smo se po prethodnim životima