Crna Gora
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9943
Re: Crna Gora
A ovo su neki po potrebi, i okorijeli HOS.ovci bi im pozavidjeli.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Pa je li im prEbacuju da je ono POKOJNI Tuđman bio u njihovoj upravi. 
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Takmiče se ko je veći Srbin. 
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Teško da ovo mogu svariti i hard-core hercegovci. Noćna mora nije, pijani nisu, poluđeli, jesu.
0
..eto sad valjda neki mogu svatit Thompsonovo za dom spremni..i ti storm..jednom sam raspravlja s jednim tipom Hrvat po naciji al komunjara i on meni na sve moje argumente ma ti si ustaša..ja se branio nekoliko minuta i sati i pokuša ga uvjerit da veze nema s ustastvom al džabe..i kad mi puka film ja njemu dasta sam nego ustaša veći od pavelica..ima da i koljem..on se smrza..
tako i ovo..srbofili Crnogorce po vokacije časte da su ustaše pa kad jesmo eto vam..sad vidim da ni ona thompsonova nije slučajno bola na njihov jutarnjoj emisiji..
0
Bem te zemljo Arabijo, ono stavlja Thompsona i Škoru ovdje...
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Sto ne pjevaju svoju himnu? Himna im je bas pjevljiva.
Jedno vrijeme sam se bio bas navukao na crnogorsku himnu. Stalno je slusao
Jedno vrijeme sam se bio bas navukao na crnogorsku himnu. Stalno je slusao
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31168
Ipak ne mogu shvatiti, da se pokušava za dom spremni, postaviti u neki prihvatljiv kontekst civiliziranog društva.laga-nini je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:25 ..eto sad valjda neki mogu svatit Thompsonovo za dom spremni..i ti storm..jednom sam raspravlja s jednim tipom Hrvat po naciji al komunjara i on meni na sve moje argumente ma ti si ustaša..ja se branio nekoliko minuta i sati i pokuša ga uvjerit da veze nema s ustastvom al džabe..i kad mi puka film ja njemu dasta sam nego ustaša veći od pavelica..ima da i koljem..on se smrza..tako i ovo..srbofili Crnogorce po vokacije časte da su ustaše pa kad jesmo eto vam..sad vidim da ni ona thompsonova nije slučajno bola na njihov jutarnjoj emisiji..
Isto kako nijemci ne urlaju gdje stignu sieg heil!!
Vrijedja inteligenciju, kad mi netko pokušava objasniti, kako to nema veze sa ndh i ustasama...
Ali sve to... No Crnogorci
1
1