Na to se nisam ni referirao, to je tek bljutavost level pro...Otava je napisao/la: ↑20 aug 2020, 07:40Ima jedna izreka kod nas,kazu nevalja se rugati nikom ili grijeh se je rugati nekome i to po bilo kom odnosu,jer se i vama moze desiti isto,svakog je zacudila Hr odluka da iz BiH mogu samo sa Hr putovnivom,kao da je putovnica garancija negativa na Covid,dok su imali neometan prolazak kroz Neum do Dubrovnikastorm je napisao/la: ↑20 aug 2020, 07:27 A fkt su djetinjasta ta urlikanja službenog zagreba, jer su stavljeni na crvenu listu...
Dok su lagano to isto, koji tjedan nazad, učinili prema bih...
Piše Goran Vojkovic
Ako je nešto bilo odvratno slušati ovih dana to je patetična ljutnja dužnosnika ove nebitne državice jer su druge države iskoristile svoje suvereno pravo da svojim građanima kažu kakav ih postupak očekuje ako dođu u nas na ljetovanje.
Čitam. Nećemo na crvenu listu! Nećemo doći u vas na zimovanje! Nećete vidjeti naše sarme! Ni naše polovne Opele kojih ste se davno riješili. Osvetit ćemo vam se jer nam skraćujete sezonu pa ne možemo zaraditi kada vam podvalimo patgonske lignje, jer jadranske ionako jedete kod kuće. Ma koje smo samo gluposti čuli. Kao da smo ikome išta bitni.
Prosvjedi, ljutnja, diplomatske note - jer su neki odlučili na svom teritoriju, svojom voljom koji će režim granice dopustiti svojim državljanima. Sada će oni vidjeti... Ma što? Mi smo turistički i gospodarski nebitni. Negdje smo za Europu malo iznad Moldavije. Nebitna, propala država koja pokušava užicati nešto para iz EU-fondova i nešto stranaca kako bi preživjela zimu jer drugo ne zna osim turizma, samo znamo trošiti tuđe pare i prodavati krevete u didovini.
Lijepo su nas smjestiti - točno gdje spadamo. I mi bismo im određivali pravila? S onim što nudimo, bez ikakvih složenih proizvoda i usluga - mi smo tu samo da klimamo glavom i čekamo kakvu milostinju.
Pravo je svake države, da vodi tu neku politiku oko epidemije, ali ovakva diskriminacija je suluda.
Znaci Jovo i Kenan su rizik, dok Ivo nije
Ako daš uvjete, svima isto daj. Ne, hrvati mogu, ostali jok.
A i lažu svo vrijeme oko stanja...