Pogledaj izlaznost, pa ćeš skužiti...
United States of America
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10059
Re: USA, Donald Trump
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Re: Procurile snimke privatnih razgovora vrha WHO-a: ‘Neke su države postale poput mračnih laboratorija...‘
Takav je slucaj sa donacijama UN-u i svim njihovim agencijama. US je najveci donator.
Treba podhitno reforma UN, gdje bi se trebalo razgovarati o svim problemima, ali nekima ovakva situacija odgovara.
Treba podhitno reforma UN, gdje bi se trebalo razgovarati o svim problemima, ali nekima ovakva situacija odgovara.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Re: Procurile snimke privatnih razgovora vrha WHO-a: ‘Neke su države postale poput mračnih laboratorija...‘
..komu..kako Popljuvati Trump to nije prihvaća a demokrati kako si reka oce..ja da sam Amer bilo bi mi krivo..
0
Svejedno, ne mozes ni kao Trump, odmah razbiti sve medjunarodne organizacije, i ostaviti potpunu anarhiju u medjunarodnim odnosima. Tako izolirana Amerika nikome ne odgovara, a najmanje njima samima.
Da je imao neki princip u svemu tome, pa hajd'. Ali, on ga nije imao. On je, recimo, govorio da je samo postojanje EU ekonomska prijetnja Americi, a takvo nesto americki predsjednik sebi ne smije dozvoliti. Kao da je slon usao u staklaru.
0
..jasno da njegov stil nije najsretniji al mislis da biden nece bit na tom putu samo malo bolje upakirano..Trump je ipak locira neke stvari bidenu će bit lakši put..
0
O tome sta treba ocekivati Bidena pisacemo kad postane predsjednik.
0
..Opa čestitamo prvi put vidimo tako sročenu rečenicu ..kad postane..
0
Pa jos ocekujem mogucnost da budaletina izvrsi drzavni udar, mada mu svi sudski procesi propadaju. O tome na odgovarajucoj temi.
CNN, a I ostale medijske kuce su radile sve ono sto rade na svakim izborima. Ove godine su cak bili konzervativni u dodjeljivanju drzava, pogotovo Bidenu.
CNN, a I ostale medijske kuce su radile sve ono sto rade na svakim izborima. Ove godine su cak bili konzervativni u dodjeljivanju drzava, pogotovo Bidenu.
0
Svi Trumpovi sudski procesi propadaju.
U Michiganu sudija napisao u obrazlozenju zasto odbija parnicu da se u podnesenoj tuzbi ocitava fundamentalno neznanje oko americkog izbornog sistema.
Velika advokatska firma se povukla iz Trumpovog procesa u Pennsylvaniji.
U Arizoni, Trumpov tim sam prekinuo parnicu.
U Michiganu sudija napisao u obrazlozenju zasto odbija parnicu da se u podnesenoj tuzbi ocitava fundamentalno neznanje oko americkog izbornog sistema.
Velika advokatska firma se povukla iz Trumpovog procesa u Pennsylvaniji.
U Arizoni, Trumpov tim sam prekinuo parnicu.
0
..a sto ja znam al u 28 država je bilo problema s glasačkim listićem..a i oni 60000 glasova koje je išlo bidenu a vraćeno trumpu nisu tu cisti račun..državni udar pa nije Amerika zimbabve
0
To samo vjerujete vi bjelosvjetski Trumpisti bez ikakvog pokrica.
Da bi pricao nesto oko americkih izbora, moras imati neko osnovno znanje kako to funkcionira.
Da bi pricao nesto oko americkih izbora, moras imati neko osnovno znanje kako to funkcionira.
0
..a moram to konstatirat kad je novinar CNN plaka od sreće kad su objavili da biden kao pobjednika..toga nema ni u bih mislim da bi bio predmet rugla...katastrofa od medija..
0
..ne kuzim u sto mi to ko vjerujemo nije mi jasan ovaj post.
0
Drzavna agencija koja je zaduzena za sigurnost izbora izdala zvanicno saopstenje da su ovi izbori bili najsigurniji u istoriji americkih izbora.
0