Život u inostranstvu
Re: Život u inostranstvu
Nasluti ga ekremDigla_da_kreči je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:36 Gdje zivite po svijetu i kakav je zivot u vasoj drzavi?
Opovrgnujte stereotip pos'o - kuca![]()
1
1
ALPHA ET OMEGA
Meni se cini dosta je ovde iz dijaspore svjeta, e sad koje otisao u ratu a ko trbuhom za kruhom 
0
ALPHA ET OMEGA
Ma dovoljno je sto nisu bombardovani vijestima o Bakiru i Miletu svakodnevno 
1
1
ma ne znam da li je bas svugdje, cini mi se samo u USA 
druga prijateljica je sama otisla u Njemacku
radila u firmi za ciscenje, 1800 eura joj je bila plata
stanovala s jednom curom i nije se zalila, niti se patila
sad radi u restoranu dok ne zavrsi s jezikom
muz joj na gradjevini
muz joj na gradjevini
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

- Reactions: 393
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
ja bi volijo zivjet u americi par godina, u nekom manjem gradicu, gore dje su jake zime
da vozim nekog truka, da ga struzem po pola sata svako jutro prije posla i nosim one zajebane spicaste cizme, onda da svratim u one njihove restorane na pitu od jabuka i kavu, ko u fargu ocm pa da se prijavim na forum u 3 ujutru po forumskom vremenu
4
4
1811
Brzo bi ti dojadilo vjerujHannibal je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:59 ja bi volijo zivjet u americi par godina, u nekom manjem gradicu, gore dje su jake zimeda vozim nekog truka, da ga struzem po pola sata svako jutro prije posla i nosim one zajebane spicaste cizme, onda da svratim u one njihove restorane na pitu od jabuka i kavu, ko u fargu ocm pa da se prijavim na forum u 3 ujutru po forumskom vremenu
1
1
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
i ova u americi ima cimerku al tu je toDigla_da_kreči je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:02U startu joj je lakse ako je stanovala s nekom curom, znaci da kiriju i racune ne placa sama, dok ova u USA ako sam shvatila zivi sama i odmah joj je teze jer je sve na njoj. Da npr. radi sa fakultetskom diplomom posao u boljoj firmi, sigurno se ne bi tako patila, zato vjerujem da ce uspjeti da dodje do toga i bice joj lakse. Kad se zapocinje zivot saam, bilo u Sarajevu ili Amerikama, sa tim poslicima gdje je manja plata nigdje nije dobro i krpi se kraj s krajem.. drugo je sto kod nas se u roditeljskoj kuci ili sta god zafali pogurat ce te tvoji...smajlic je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:52 ma ne znam da li je bas svugdje, cini mi se samo u USA
muz joj na gradjevini
ona je npr. morala uzeti auto koje sad otplacuje jer joj je jednostavno daleko sve dok ova u njemackoj ima savrsen gradski prevoz
onda te komplikacije oko zdravstvenog
mora raditi u prodavnici jer imaju to neko grupno zdravstveno ili kako vec, valjda jeftinije nego kad sam placas?
0
Kakve komplikacije u vezi zdravstvenog svega ti?
0
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
- hani_jong_un
- Pjur seks

brt jesil ti u hladnijim krajevimaMalfoy je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:02Brzo bi ti dojadilo vjerujHannibal je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:59 ja bi volijo zivjet u americi par godina, u nekom manjem gradicu, gore dje su jake zimeda vozim nekog truka, da ga struzem po pola sata svako jutro prije posla i nosim one zajebane spicaste cizme, onda da svratim u one njihove restorane na pitu od jabuka i kavu, ko u fargu ocm pa da se prijavim na forum u 3 ujutru po forumskom vremenu
![]()
0
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

pa napisah
na prvom poslu nema placenog zdravstvenog
da ga ne bi placala mora raditi drugi posao u prodavnici gdje imaju to neko grupno ili kako vec
kontas
0