Ne fakat nevezano za temu...postujem ljude koji vjeruju al imam osjecaj da oni nemaju isti osjecaj prema meni....fakat mi je to cudno, kad sam bio u Jerusalem, vidis kako jevreji mrze ostale, kako muslimani I kriscani mrze jevreje...al ako kazes da.si nevjernik (kao ja) ili peder/lezvejka udruzit ce se da te napadnu I kad te otjeraju onda se nastave mrzit izmedju sebe...I ko je ovdje lud
Šabović Adis je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:45
Pa ja te neb napo, samo kažem da ne vjerujem da si nevjernik.
Ma nije problem...a bio sam na vise tih svjetih mjesta od mnogih vjernika...fakat I ja sam hajvan
ti trazis
Ti se negdje u sebi nadas da ces naci
Ti trazis medju bukom, jer se bojis tisine.
Idi sinko u tisinu. U tisini ces naci sebe i tvoja dusa ce u nadjenoj vjeri procvjetati.
Ma nije problem...a bio sam na vise tih svjetih mjesta od mnogih vjernika...fakat I ja sam hajvan
ti trazis
Ti se negdje u sebi nadas da ces naci
Ti trazis medju bukom, jer se bojis tisine.
Idi sinko u tisinu. U tisini ces naci sebe i tvoja dusa ce u nadjenoj vjeri procvjetati.
...najvise volim pustinju, par puta sam spavao pod otvorenim nebom pokriven zvjezdama i tek onda skontas kako smo mi nevazni za sve.......I vidis opet nenadjoh vjeru sta vise.
Sjetim.se jednog interview sa Ricky Gervais u vezi vjere i njegov odgovor je vi kazete da vjerujete..ok, koja je razlika izmedju nevjernika i vjernika....ja nevjerujem samo u jednog boga vise nego vi...ako pogledamo koliko bogova ljudska rasa slavi (oko 3000 ja mislim) razlika izmedju mene I vas je u samo jednom vi nevjerujete u 2999 ja u 3000....tako I ja....al nije moje da vas tobe dovodim