Snimio sam presretača
Re: Snimio sam presretača
dmr je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:25tako pise ovdje
https://n1info.ba/vijesti/sarajevo-kame ... prekrsaji/

ne vjerujem ja njima
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
ja sam tipicni bosnjo
ne zalim se
samo placam

ne zalim se
samo placam
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2889
- Kontakt:
Na kome je automobil? Možeš online provjeriti ako je na privatbo lice preko one ideeea tako nekako, znam da ima nešta ono da pratiš dokumente i kazne ali nisam imao potrebe gledati
.
0

ma nije poenta u novčanoj kazni, ... problem je što bitange iz računovodstva neće da daju vozačku na deponovanje
2
2
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2889
- Kontakt:
A jesi namazana, stvar je reputacije,ugleda,poštenja,odgovornosti, ne gleda svako na posao kao kako nekog zajebat
.
0

jednom sam robijao tri mjeseca, možda 2000. ili 2001. ... u tom periodu nisam uopšte sjeo u auto da vozim, ... jadna sestra me vozila kad mi je trebalo
ista ta sestra mi je dala vozačku za kameru u Bugojnu prije 5-6 godina, nije joj tad trebala. I otac iste godine za Orašje
i to je to što se mojih grijehova tiče
1
1
do ovog presretača ... i do onog drugog iz prošle godine
njega sam predao na sudsko odlučivanje

njega sam predao na sudsko odlučivanje
1
1
Ma sta robijao? Sta si napravio?dmr je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:13jednom sam robijao tri mjeseca, možda 2000. ili 2001. ... u tom periodu nisam uopšte sjeo u auto da vozim, ... jadna sestra me vozila kad mi je trebalo![]()
![]()
ista ta sestra mi je dala vozačku za kameru u Bugojnu prije 5-6 godina, nije joj tad trebala. I otac iste godine za Orašje![]()
i to je to što se mojih grijehova tiče![]()
0
a robijao tri mjeseca bez vozačke, nisam pravo robijaoNamazana je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:14Ma sta robijao? Sta si napravio?dmr je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:13
jednom sam robijao tri mjeseca, možda 2000. ili 2001. ... u tom periodu nisam uopšte sjeo u auto da vozim, ... jadna sestra me vozila kad mi je trebalo![]()
![]()
ista ta sestra mi je dala vozačku za kameru u Bugojnu prije 5-6 godina, nije joj tad trebala. I otac iste godine za Orašje![]()
i to je to što se mojih grijehova tiče![]()
preticao kolonu na punoj liniji
1
1