Huliganizam

You'll never walk alone!!!

Moderatori/ce: Socrates,storm

storm
Administrator
Reactions: 37380

Re: Huliganizam

Post Postao/la storm »

Malfoy je napisao/la: 14 sep 2020, 18:17 @storm
Ova frka juce u Listici.. znas li jesu li to BBB iz ZG ili neka druga podgrupa?
BBB zg... Došli istamburati skripare...
A navodno je i nešto oko poslova sa drogom bilo u pitanju.
Malo me čudi, nekad su bili individualno u dobrim odnosima.
Zna se podjela... Livno, posusje za hajduk, listica, Tomislavgrad za dinamo...
0
Malfoy
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6878

Post Postao/la Malfoy »

storm je napisao/la: 14 sep 2020, 18:30
Malfoy je napisao/la: 14 sep 2020, 18:17 @storm
Ova frka juce u Listici.. znas li jesu li to BBB iz ZG ili neka druga podgrupa?
Malo mi cudno da se BBB iz ZG zamaraju zbog neke grupice skripara... :hm
0
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Malfoy je napisao/la: 14 sep 2020, 18:40
storm je napisao/la: 14 sep 2020, 18:30

Malo mi cudno da se BBB iz ZG zamaraju zbog neke grupice skripara... :hm
Pa i nije ako je u pitanju ono što sam pisao...
Nisam odavno u toku sa informacijama, malo nešto pročitam, ako naletim.
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Vatreni uvod u sutrašnji derbi ...

Uništili pa zapalili kafić navijača Zrinjskog u Mostaru, policija blokirala ulicu
Hina

slika
Foto: Hercegovina.info
SKUPINA huligana izazvala je u petak navečer požar u 'Ultras pubu' u Mostaru, u kojemu se okupljaju navijači premijerligaša Zrinjskog, te je oštetila više vozila, nakon čega su na nekadašnjoj ratnoj crti razdvajanja između Hrvata i Bošnjaka u tome gradu raspoređene policijske ophodnje.

Lokalna policija potvrdila je da su oko 18:40 sati nepoznati nasilnici napali goste u kafiću, bacili baklju koja je izazvala požar, a prethodno su demolirali ugostiteljski objekt. Intervenirali su i gasitelji, koji su zaustavili požar. Očevici tvrde da su nasilnici stigli s kombi vozilima.

Neredi prije derbija
Duž ulice u kojoj se nalazi Ultras pub porazbijana su vjetrobranska stakla na parkiranim automobilima. Mediji navode kako je nakon izgreda privedeno nekoliko izgrednika, no službene potvrde zasad nema.

Nedugo nakon ovoga napada raspoređene su policijske ophodnje na prometnici Bulevaru, koja je tijekom rata bila crta razdvajanja većinskog hrvatskog i bošnjačkog dijela grada.

Ovaj huliganski napad uslijedio je prije sutrašnjeg susreta mostarskih premijerligaša, Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog i Veleža.
0
SmokingMan
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 7900

Post Postao/la SmokingMan »

Vidi Praljka na zidu. Nultrasi, zar vas nije stid...:palm
0
slika
Malfoy
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Malfoy »

Sto bi ih bilo stid?
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Trafalgar Law je napisao/la: 31 okt 2020, 14:09 Vidi Praljka na zidu. Nultrasi, zar vas nije stid...:palm
Čega se pametan stidi...
1
1 slika
SmokingMan
Sleepless FM
Sleepless FM

Vlastite nesvijesnosti....

Između ostalo da oni nisu nikakvi navijači, već skupina politički aktivista, kao i tzv.Lešinari.
0
slika
Malfoy
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Malfoy »

otudjili im par krpica :oo

1
1 slika
East_side
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 3831

Post Postao/la East_side »

Jedna od stvari zbog koje me raduje sto nema navijaca na tribinama su fuckin' baklje.

I sam sam nekada 'svrsavao' na bakljade, smatrao to maksimumom ludosti i adrenalina na tribinama ali sam misljenja da su baklje jos daaavno prevazidjene. Cinjenica je da se jako malo i skoro nikako ne koriste osim na Balkanu.

Gromoglasno navijanje, sarolika i mastovita koreografija - DA!
Pirotehnika - NE!

Sjecam se prije par sezona kad je momak na sjeveru stadiona Kosevo ostao bez prsta zbog topovskog udara (cini mi se). To je samo jedan od mora primjera negativnih posljedica pirotehnike. Ne znam, mozda se neki nece sloziti sa mnom ali to je moje misljenje. Pirotehika je jednsotavno out of fashion.
2
2 slika
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
SmokingMan
Sleepless FM
Sleepless FM

@East_side To je bila utakmica sa Lišticom, kada su se još i potukli. Gledao sam čitavu scenu sa istoka. Joj kako je meni tada bilo ofirno.
1
1 slika
slika
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

East_side je napisao/la: 23 nov 2020, 15:50 Jedna od stvari zbog koje me raduje sto nema navijaca na tribinama su fuckin' baklje.

I sam sam nekada 'svrsavao' na bakljade, smatrao to maksimumom ludosti i adrenalina na tribinama ali sam misljenja da su baklje jos daaavno prevazidjene. Cinjenica je da se jako malo i skoro nikako ne koriste osim na Balkanu.

Gromoglasno navijanje, sarolika i mastovita koreografija - DA!
Pirotehnika - NE!

Sjecam se prije par sezona kad je momak na sjeveru stadiona Kosevo ostao bez prsta zbog topovskog udara (cini mi se). To je samo jedan od mora primjera negativnih posljedica pirotehnike. Ne znam, mozda se neki nece sloziti sa mnom ali to je moje misljenje. Pirotehika je jednsotavno out of fashion.
Djelomično se slažem, a uglavnom ne :oo
Pale se baklje i tekako, možda i više nego ikada (izuzmimo sad ovo covid stanje, pošto ni navijača nema)
Samo se medijski to više ne prikazuje, kao i sami neredi na tribinama, što je razumljivo, ne daje se tome pozornost.
Ja sam i dan danas za pirotehniku na tribini...podigne to atmosferu i među ostatkom publike, među igračima...
e nisam za bacanje u teren, protiv sam eksplozivnih naprava, od obične petarde nadalje, a šta topovski udari i cobra33 urade, to je za priče. ono je dinamit.
A dimne i baklje su ipak sasvim vizualni dojam...bio bih jako razočaran da torcida ne zapali 300 baklji na derbiju recimo :D
Treba i klub raditi sa navijačima oko toga....drže li ih kao šljam, i ponašati će se tako...čudna je to masa ljudi.
Bilo je perioda, to znam iz iskustva, kad su BBB sami održavali red na tribini. Nereda gotovo i nije bilo...možda se poneki pripiti zanijeo, pa napravio glupost, i bio brzo eliminiran. Nasuprot tome u jeku najveće represije (tuđmanova croatia VS bbb i dinamo) nikad više nereda....ma u svakom trenutku tekme, okršaj boysa sa policijom na nekom dijelu tribine, te prije tekme, te poslije tekme...Naravno baklje su letjele odasvud, i fkt je bilo opasno živjeti na tribini.
Iako BBB nisu neka pirotehnička grupa, gaje više neki sjevernjački stil navijanja.
Bilo je tada sastanaka u klubu....Macko (vođa tada) dođe sa prijedlogom....dozvolite nam da unesemo, i uredno će se zapaliti 100 baklji u 50.oj minuti, ja vam jamčim, jedna neće u teren pasti. Zabranite nam, unijeti ćemo 300, i jedna neće na tribini ostati :D
Naravno ovi zabrane, stisnu sve mjere, a na tekmi završi, kako je Macko najavio :ooo
Znam sve, prekršaj je, baklja je opasna...na vrhu plamena je 800 stupnjeva temperatura, ali nisu ni represije odgovor, jer ta je subkultura vrlo aktivna na represiju...to je tako i treba raditi sa njima...
1
1 slika
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2941

Post Postao/la Ramzess »

Manifestacija seljakluka i krkanluka. :meha3
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Buki je napisao/la: 07 dec 2020, 08:13 Manifestacija seljakluka i krkanluka. :meha3
Jako zavisi... Uglavnom da, ali puno i mediji ispostave najgore stvari, jer to se čita, to se klika, to se traži...
0
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Ramzess »

storm je napisao/la: 07 dec 2020, 08:18
Buki je napisao/la: 07 dec 2020, 08:13 Manifestacija seljakluka i krkanluka. :meha3
Jako zavisi... Uglavnom da, ali puno i mediji ispostave najgore stvari, jer to se čita, to se klika, to se traži...
Cim si u navijackoj skupini upadas u kolo nasilja prema drugome jer to od tebe ekipa trazi. Ono "Haj'mo malo pronosat' zastave po Alipasinom, ocam' eno lik u autu zastavica Zelje hajmo mu razbit' stakla ..."
Imam kolegu, tehnicki direktor jedne vece firme - pitar (focak ne navija za Zelju). Kad je derbi, ako je Zeljo pobijedio on prenoci u zatvoru. Znaci normala lik dok ne izgubi klub, nakon toga je pijana sirovina koja zapocinje tuce u kafani.
Jednom kad je Zeljo oder'o Saraj'vo 4-0 trazio od mene neku knjigu, ja mu napisao preko druge stranice 4-0, nije pricao samnom mjesec dana. :crni

Ustvari navijam za Zelju samo da njega nerviram. :haha
1
1 slika
Malfoy
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Malfoy »

moj @Buki ovo sto si ti napisao nema veze sa huliganizmom
0
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Ramzess »

Malfoy je napisao/la: 07 dec 2020, 08:36 moj @Buki ovo sto si ti napisao nema veze sa huliganizmom
Ma taj moj jaran je huligan od sebe. :zbunj

Mislis na one masovne marisane, ono skupe se dvije huliganske ekipe i dogovore mjesto i pomarisu se?
0
Odgovori

Natrag na “Tribina”