BBB zg... Došli istamburati skripare...
A navodno je i nešto oko poslova sa drogom bilo u pitanju.
Malo me čudi, nekad su bili individualno u dobrim odnosima.
Zna se podjela... Livno, posusje za hajduk, listica, Tomislavgrad za dinamo...
BBB zg... Došli istamburati skripare...
Malo mi cudno da se BBB iz ZG zamaraju zbog neke grupice skripara...
Pa i nije ako je u pitanju ono što sam pisao...
Čega se pametan stidi...Trafalgar Law je napisao/la: ↑31 okt 2020, 14:09 Vidi Praljka na zidu. Nultrasi, zar vas nije stid...![]()
Djelomično se slažem, a uglavnom neEast_side je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:50 Jedna od stvari zbog koje me raduje sto nema navijaca na tribinama su fuckin' baklje.
I sam sam nekada 'svrsavao' na bakljade, smatrao to maksimumom ludosti i adrenalina na tribinama ali sam misljenja da su baklje jos daaavno prevazidjene. Cinjenica je da se jako malo i skoro nikako ne koriste osim na Balkanu.
Gromoglasno navijanje, sarolika i mastovita koreografija - DA!
Pirotehnika - NE!
Sjecam se prije par sezona kad je momak na sjeveru stadiona Kosevo ostao bez prsta zbog topovskog udara (cini mi se). To je samo jedan od mora primjera negativnih posljedica pirotehnike. Ne znam, mozda se neki nece sloziti sa mnom ali to je moje misljenje. Pirotehika je jednsotavno out of fashion.
Jako zavisi... Uglavnom da, ali puno i mediji ispostave najgore stvari, jer to se čita, to se klika, to se traži...
Cim si u navijackoj skupini upadas u kolo nasilja prema drugome jer to od tebe ekipa trazi. Ono "Haj'mo malo pronosat' zastave po Alipasinom, ocam' eno lik u autu zastavica Zelje hajmo mu razbit' stakla ..."
Ma taj moj jaran je huligan od sebe.