Kodi - all about
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15634
Kodi - all about
@Malfoy de mi objasni kako cu ovaj Kodi osposobiti, ništa ja ovo ne kontam
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Kodi - all about
Jesam. Odoh spavati pa se čujemo sutra da mi objasniš kako ću to podesiti, mozak mi je već na odmoru, ne sluša me. 'Nighty
1
1
Control + Alt + Delete
Kodi - all about
ako je optika onda vrh. Vidi ponude IPTV -a mozda, mada i sa time nemam iskustva!Moonlight je napisao/la: ↑22 jan 2021, 11:05 Pa preskup je. Uzela sam ga radi kvalitetnog interneta. Ispostavilo se da baš i nije. Često mi puca konekcija. Bzvz plaćam tv koji ne gledam.
Logosoft bih uzela jer ovdje gdje živim oni imaju optiku i svi su zadovoljni sa kojima sam pričala. Ako ima neko nezadovoljan Logosoftom neka nam napiše.
mislim da onaj irac na starom forumu sve zna vezano za kodi.
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Kodi - all about
Ma @Malfoy je tu stručnjak. On će to meni fino objasnitiArslan_11 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 11:10ako je optika onda vrh. Vidi ponude IPTV -a mozda, mada i sa time nemam iskustva!Moonlight je napisao/la: ↑22 jan 2021, 11:05 Pa preskup je. Uzela sam ga radi kvalitetnog interneta. Ispostavilo se da baš i nije. Često mi puca konekcija. Bzvz plaćam tv koji ne gledam.
Logosoft bih uzela jer ovdje gdje živim oni imaju optiku i svi su zadovoljni sa kojima sam pričala. Ako ima neko nezadovoljan Logosoftom neka nam napiše.a na netu imas dosta uputstava za kodi i kanale.
mislim da onaj irac na starom forumu sve zna vezano za kodi.
1
1
Control + Alt + Delete
Kodi - all about
Ja sam gledala dugo tv kanale na kodiju... Na you tubu sam nasla video kako instalirati i instalirala, skroz jednostavno, barem je tada bilo...
To sam radila zato jer na mojoj tv nisam mogla gledati utakmice reprezentacije...
Ali, znalo mi je nekada blokirati, da li zbog lose brzine interneta ili necega drugog nisam sigurna...
Edit, mislim da je ovo
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Kodi - all about
Ovdje mozemo nastaviti.
Molim neko ko zna da nas uputi kako se koristi. Kako se instairaju plugin za kanale, filmove i slično, koje već sve opcije ima.
@Malfoy @Arslan_11 @scorpio
Molim neko ko zna da nas uputi kako se koristi. Kako se instairaju plugin za kanale, filmove i slično, koje već sve opcije ima.
@Malfoy @Arslan_11 @scorpio
0
Control + Alt + Delete
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Re: Kodi - all about
I ja ponekad nesto moderiram
Znaš li ti šta o Kodiju?
0
Control + Alt + Delete
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Al neka te s rajom
1
1
Control + Alt + Delete
otvori naslovnu i samo ce ti se kazati. Gledanje filmova, serija i TV kanala za dz, ukratko
Sam povlači i titlove, milina
Nekad sam ga probao, pomalo i koristio i vremenom zaboravio za njega skroz.
kao i sa svim ostalim ilegalnim i poluilegalnim stvarima, non stop se situacija mijenja, plugini jedno vrijeme rade fantasticno, onda nakon nekog vremena nece moras traziti druge itd.
eto ako malfoy to trenutno koristi nek nam ucita ovdje sta je trenutno aktuelno da se ne peglamo i ne trazimo dalje
1
1
Hvala damire, sad se osjecam.manje glupo.dmr je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:38otvori naslovnu i samo ce ti se kazati. Gledanje filmova, serija i TV kanala za dz, ukratko![]()
Sam povlači i titlove, milina![]()
kao i sa svim ostalim ilegalnim i poluilegalnim stvarima, non stop se situacija mijenja, plugini jedno vrijeme rade fantasticno, onda nakon nekog vremena nece moras traziti druge itd.
eto ako malfoy to trenutno koristi nek nam ucita ovdje sta je trenutno aktuelno da se ne peglamo i ne trazimo dalje... mozda i ja ponovo probam.
1
1
nemas razloga, 90% ljudi sigurno nije culo za njega.Iskra je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:39Hvala damire, sad se osjecam.manje glupo.dmr je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:38
otvori naslovnu i samo ce ti se kazati. Gledanje filmova, serija i TV kanala za dz, ukratko![]()
Sam povlači i titlove, milina![]()
eto ako malfoy to trenutno koristi nek nam ucita ovdje sta je trenutno aktuelno da se ne peglamo i ne trazimo dalje... mozda i ja ponovo probam.
![]()
0