Ih moje Malene....
Ostavljam ti poruku... (2020. - 2025.)
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6590
Re: Ostavljam ti poruku...
zamišljam kako ekskurzivno putujemo u ukrainu nakon strašnog rata, izgorelih nuklearki, desetina tisuća balističkih projektila, pokoja nuklearna i hidrogenska mini bombica...
da obiđemo mjesto odakle je sve počelo.
cijela grupa nasmijana i radosna zbog puta i druženja...kupimo ruksake i torbe u želji da uđemo u autobus...guramo se da zauzmemo bolje pozicije.
al niko ne uspijeva da uđe, jer vrata su uska, a nama smetaju kurčevi od pola metra koji nam rastu na čelu.
2
1
1
1
Hvala Hajdic
Isla juce zavrsiti još par nekih sitnica.. usput me malo proveli kroz bolnicu, bas je velika, dobro organizivana, iako su neki oddelki ( ufuravam se u slo) bas stari, ali ipak u dobrom stanju...dosta se obnavlja.
Ali im je kabinet za endoskopiju npr....drama! Sve glanc novo, dijagnostika vrh. Jedva čekam početi.
Bebe zovu novorojenci haha
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
@lejlamo falis
Nadam se da si dobro
Nadam se da si dobro
3
3
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
@smajlic tetkice sta si se ti uspavala odjutros

1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
nisammm
vec sam u svom "omiljenom" gradu, Zenici
al' barem sam na dobrom mjestu parkirala
i
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ohh nekad je i meni bio omiljeni grad
Dok sam jos imala simpatiju
1
1
-
pametna budala
- Perspektivni član

- Reactions: 490
Kad je macka bila otisla i misevi kolo vodili bilo je ko na plazi, sad je ko u Ukrajini
0
Dugmic dijeli misa da odepametna budala je napisao/la: ↑23 mar 2022, 17:02 Kad je macka bila otisla i misevi kolo vodili bilo je ko na plazi, sad je ko u Ukrajini
4
4
I say what I think, I think what I say
Maxo putineMax je napisao/la: ↑23 mar 2022, 17:13Dugmic dijeli misa da odepametna budala je napisao/la: ↑23 mar 2022, 17:02 Kad je macka bila otisla i misevi kolo vodili bilo je ko na plazi, sad je ko u Ukrajini
![]()
3
3