Hoću da kažem!
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
Re: Hoću da kažem!
fala što si me napomenula za ćevape, nisam dugo ih jeo, ide sutra lagana 10ka
2
1
1
1
abysmal depths are flooded
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 3179
- Kontakt:
Znojite se jer se ne krecete imate visak vode u organizmu, da ste fizicki aktivni cijelu godinu ne bi se toliko znojili. Slab vam metabolizam. Taman do septembra ima da se iscjedite
.
2
1
1
1

- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
ne krećem se zimi brt, to je istina, ali od marta do oktobra sam ful aktivan, nego u mene ova lokacija đe obitavam, sama šuma, kad kiša padne pa ugrije poslije, ne moš živit koliko je sparno
1
1
abysmal depths are flooded
Ma nemoj pametnjakovicu. Tvojom logikom imam visak vode u organizmu samo kad dodjem u Bosnu.
Pokrij se mokrom krpom po glavi.
1
1
- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
Dolaziš iz druge klime slabo se kreces ovdje oblizis restorane tetke i tako to non stop si u pokretu, koliko si fizicki aktivna osim baste tu gdje zivis?Poso kucA BASTA poso kuca spavanje poso kuca. Nahodas se za 3 dana ko u prebivalistu za pola godine.
2
2

Teska srca moram priznati da si u pravo. 
Kad bolje skontam, svaki dan idem vani, cunjam, vidjam se sa raznoraznim ljudima.....a sve to po danu, po vrucini. Pa da, nahodam se ovdje. Kod kuce slabo, sve kolima.
Ali ima I do klime. I kuci mi je cesto 30. Pa i tamo ponekad cunjam po suncu, ali se ne znojim. Kako to objasnjavas?
Kad bolje skontam, svaki dan idem vani, cunjam, vidjam se sa raznoraznim ljudima.....a sve to po danu, po vrucini. Pa da, nahodam se ovdje. Kod kuce slabo, sve kolima.
Ali ima I do klime. I kuci mi je cesto 30. Pa i tamo ponekad cunjam po suncu, ali se ne znojim. Kako to objasnjavas?
0
- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
Nikako, i ovo prije sam izmislio
Dalje, sintetika out, samo pamuk, sintetika samo saunu pravis
0

ja se ludjacki znojim otkako znam za sebe
cak i kad sam mrsava bila
najvise mi se glava znoji
mislila sam da je do guste kose al evo se znojim i sa kratkom
cak i kad sam mrsava bila
najvise mi se glava znoji
mislila sam da je do guste kose al evo se znojim i sa kratkom
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ama kakva sintetika. To u mom zivotu ne postoji. Ne bih je uz sebe prislonila ni da mi neko plati.Bobi je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:25Nikako, i ovo prije sam izmislio. Ma svi se znoje, neki doktori kazu to je kao do kardioloških problema pa se zamisliš. Ali po sebi znam uvijek su te prve vručine na početku ljeta svima teške dok se tekucine u organizmu ne prilagode. Na kraju ljeta uz istu temperaturu svima je lakse nego na kraju maja ili pocetkom juna.
Dalje, sintetika out, samo pamuk, sintetika samo saunu pravis.
Ne znam. Znam samo da se kod kuce ne znojim. Ali ono bas nikako.
Cim dodjem u BiH, jel izadjem van vratim se kuci mokra. Ne samo ljeti, nego tako je i zimi. Ono upakujes se jer je hladno, cim udjes negdje meni od grijanja bude muka I onda bih sve sa sebe poskidala I ostala u majici na bretele. Ali vidim ostali narod nista. Kako su u jaknama vani tako I u unutrasnjim prostorijama.
Na zalost, klima mi ne odgovara.
0
jutrooo 
prelazak jutarnje temperature sa 15 na 8
nije fino u 7 haman gol na ulicu izaci
prelazak jutarnje temperature sa 15 na 8
nije fino u 7 haman gol na ulicu izaci
3
2
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Dobro jutro
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Uh sto je vruce
Hocete li malo sunca?
Hocete li malo sunca?
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6686
Nije fizicki vec psihicki problem.MunDzi je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:26Ama kakva sintetika. To u mom zivotu ne postoji. Ne bih je uz sebe prislonila ni da mi neko plati.Bobi je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:25
Nikako, i ovo prije sam izmislio. Ma svi se znoje, neki doktori kazu to je kao do kardioloških problema pa se zamisliš. Ali po sebi znam uvijek su te prve vručine na početku ljeta svima teške dok se tekucine u organizmu ne prilagode. Na kraju ljeta uz istu temperaturu svima je lakse nego na kraju maja ili pocetkom juna.
Dalje, sintetika out, samo pamuk, sintetika samo saunu pravis.
Ne znam. Znam samo da se kod kuce ne znojim. Ali ono bas nikako.
Cim dodjem u BiH, jel izadjem van vratim se kuci mokra. Ne samo ljeti, nego tako je i zimi.
Podsvesno strahujes da ces se vratiti u BiH za stalno...
2
2