Hoću da kažem!
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10736
Re: Hoću da kažem!
Zašto se ne bi zaglavilo magnetno polje zemlje na prvi najduži dan u godini unutar sjeverne hemisfere i tako ostalo "zaključano" u narednih 10.000 godina.
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Je li vama ovo Bobijevo odbrojavanje do NG izgleda kao neki virus, tempirana bomba? Prepadnem se svaki put. 
2
2
jasta
i to je dva puta pustio post pa sam jedan obrisala
oci mi izbi
i to je dva puta pustio post pa sam jedan obrisala
oci mi izbi
2
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10736
Not all posts are hostile!
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Nije vala dosta. Meni se tek sad ljeto svidja.
Oni toplotni udari su bili fuj.
Ali sad septembarsko ljeto je meni fantasticno. More je super. Niti je hladno, niti je puno toplo. Nego bas ono kako treba. Mi kad udjemo u vodu ne izlazimo iz vode po 2 sata. Vani fino, prijatno. Toplo, ali ne ruzno toplo.
Nema skolske djece da prscu i vriste po plazi. Navecer ne moras cekati pred restoranima u redu.
Najljepsi mjesec za ljetovanje.
3
2
1
1
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4561
- Kontakt:
Koliko je apartman?MunDzi je napisao/la: ↑17 sep 2026, 11:57Nije vala dosta. Meni se tek sad ljeto svidja.
Ali sad septembarsko ljeto je meni fantasticno. More je super. Niti je hladno, niti je puno toplo. Nego bas ono kako treba. Mi kad udjemo u vodu ne izlazimo iz vode po 2 sata. Vani fino, prijatno. Toplo, ali ne ruzno toplo.
Nema skolske djece da prscu i vriste po plazi. Navecer ne moras cekati pred restoranima u redu.
0

- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4561
- Kontakt:
htio sam ja taj prvi delete nema opcija, kontam nisam napisao šta odbrojavaMunDzi je napisao/la: ↑17 sep 2026, 11:57Nije vala dosta. Meni se tek sad ljeto svidja.
1
1

Jeftin.Bobi je napisao/la: ↑17 sep 2026, 13:12Koliko je apartman?MunDzi je napisao/la: ↑17 sep 2026, 11:57
Nije vala dosta. Meni se tek sad ljeto svidja.
Kad sam bukirala preko buking dot com-a, bilo je €395.
A onda me je Ante (vlasnik)
Jedan od jeftinijih apartmana u BV bar na bukingu dot com-u. Ali je super lokacija, u starom dijelu gdje je luka, u finoj kamenoj kuci, u samom jezgru svih zbivanja, a opet malo sklonjeno od buke. Nije nista posebno, ali adekvatan. Ima sve sto mi treba osim sefa I madine za ves.
I da. Uz to jos ima dvije spavace sobe. Nije da su nam trebale dvije jer smo sami dosli.
5 noci.
2
2
booking bas uvijek puno uzima
mi uvijek zaboravimo proguglati broj pa traziti od covjeka jeftinije...
mi uvijek zaboravimo proguglati broj pa traziti od covjeka jeftinije...
0
Pa eto, mogao je jos neko s vamaMunDzi je napisao/la: ↑17 sep 2026, 13:40Jeftin.
Kad sam bukirala preko buking dot com-a, bilo je €395.
A onda me je Ante (vlasnik)kontaktirao na WhatsApp I ponudio isti apartman direktno za €330. Onda mozes misliti koliko buking dot com zaradjuje na vlasnicima apartmana I na turistima. Od mene bi uzeli €65 od Ante ko zna koliko vjerovatno isto.
Jedan od jeftinijih apartmana u BV bar na bukingu dot com-u. Ali je super lokacija, u starom dijelu gdje je luka, u finoj kamenoj kuci, u samom jezgru svih zbivanja, a opet malo sklonjeno od buke. Nije nista posebno, ali adekvatan. Ima sve sto mi treba osim sefa I madine za ves.
I da. Uz to jos ima dvije spavace sobe. Nije da su nam trebale dvije jer smo sami dosli.
5 noci.
1
1
sta je reci
puno posla?
1
1
1